Θρήνος στην Κύπρο για δύο 11χρονα κορίτσια που ξεψύχησαν στην άσφαλτο

Εικόνες σοκ από το σημείο του τροχαίου

Στο πένθος έχει βυθιστεί από τα ξημερώματα η Κύπρος μετά τον τραγικό χαμό δύο 11χρονων κοριτσιών σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Λάρνακα με την Πάφο. 

τροχαίο Κύπρος1

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο κοριτσάκια, ομογενείς από τη Ρωσία, μαζί με άλλα δύο αγόρια ηλικίας 14 και 15 ετών επέβαιναν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε η 40χρονη μητέρα τους. 

τροχαίο Κύπρος2

Τα τέσσερα παιδιά είχαν επιστρέψει από την Ιταλία, όπου είχαν μεταβεί για αγώνες και η 40χρονη είχε πάει να τα παραλάβει από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, ώστε να επιστρέψουν στην Πάφο.

τροχαίο Κύπρος3

Στις 4:40 τα ξημερώματα, υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, η 40χρονη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο προσέκρουσε βίαια στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, σύρθηκε στην άσφαλτο επί περίπου 50 – 60 μέτρα και αναποδογύρισε. 

τροχαίο Κύπρος4

Το ένα από τα δύο 11χρονα κορίτσια εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και καταπλακώθηκε από το όχημα, ενώ και το δεύτερο βρήκε ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο κορίτσια δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας. 

τροχαίο Κύπρος5

Η 40χρονη μητέρα και τα δύο αγόρια τραυματίστηκαν ελαφρά και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύονται χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top