Ξεπάστρεψε 21 συναδέλφους του ρίχνοντας δηλητήριο στο κολατσιό τους

Σατανικό σχέδιο που είχε βάλει σε εφαρμογή εδώ και 18 χρόνια

Δηλητηρίασε τους συναδέλφους του στη Γερμανία

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στη Γερμανία, καθώς συνελήφθη 56χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να δηλητηρίασε και να σκότωσε 21 συναδέλφους του μέσα σε 18 χρόνια. 

Η εγκληματική δράση του 56χρονου αποκαλύφθηκε όταν κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν να ρίχνει δηλητήριο στο κολατσιό ενός συναδέλφου του, ο οποίος ευτυχώς κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το φαγητό του πριν να είναι αργά. 

Στο βίντεο φαίνεται ο δράστης να ρίχνει μια σκόνη στο φαγητό του συναδέλφου του, που αποδείχθηκε, μετά από εργαστηριακές αναλύσεις ότι ήταν δηλητήριο που θα μπορούσε να του προκαλέσει σοβαρά προβλήματα. 

Οι αστυνομικοί όμως έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν διαπίστωσαν ότι ο 56χρονος στο παρελθόν είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας ενός ακόμα συναδέλφου του. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας μάλιστα ενημέρωσαν την αστυνομία ότι μέσα σε 18 χρόνια έχουν πεθάνει 21 εργαζόμενοι εκεί και τώρα ερευνάται αν οι θάνατοι αυτοί είναι δολοφονίες. 

Στο διαμέρισμα του άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τοξικές χημικές ουσίες, όπως υδράργυρος, μόλυβδος και κάδμιο. 

Μετά από αυτό, οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η δηλητηρίαση από τις ουσίες αυτές ενδέχεται να προκάλεσαν τις ασθένειας που οδήγησαν στο θάνατο των 21 αυτών ανθρώπων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top