Νέα πρόκληση Μπαχτσελί: «Το Αιγαίο θα γίνει ο τάφος των πόθων των Ελλήνων»

«Η Κύπρος είναι τουρκική και θα παραμείνει τουρκική»

Σε ένα ακόμα προκλητικό παραλήρημα επιδόθηκε ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στη Σμύρνη, λέγοντας ότι η Κύπρος είναι και θα παραμείνει τουρκική.

Ο Μπαχτσελί χαρακτήρισε «άμυαλη» και «χοντροκέφαλη» την Ελλάδα, η οποία αντέδρασε στο προεκλογικό σποτ του κόμματός του, που χαρακτήριζε την Κύπρο τουρκικό έδαφος.

«Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία παίζει παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου, ας μάθει τα όριά της και ας μην ξεχνάει τι τράβηξαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων, είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίζει να είναι μέχρι τέλους», είπε ο Μπαχτσελί.

Συνέχισε μάλιστα διερωτώμενος γιατί ενοχλήθηκε η Αθήνα από το προεκλογικό του σποτάκι.

«Γιατί ενοχλούνται; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους "τι να κάναμε", "πώς να τη δείχναμε"; Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική. Είναι τουρκική πατρίδα και τουρκική θα παραμείνει», ανέφερε στο ίδιο πνεύμα.

Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων το STAR εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top