Με πόλεμο στην ΑΟΖ της Κύπρου απειλεί σύμβουλος του Ερντογάν!

«Ο Ερντογάν θα δώσει εντολή για χτύπημα στην Ανατολική Μεσόγειο αν υπάρξει προσπάθεια που δεν εγκρίνει η Τουρκία» δήλωσε

Εντολή για χτύπημα στην Ανατολική Μεσόγειο θα δώσει ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε οποιαδήποτε σε οποιαδήποτε προσπάθεια για έρευνα ή εξόρυξη την οποία η Τουρκία δεν εγκρίνει, δήλωσε ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν Γιγίτ Μπουλούτ,  γνωστός για τις γραφικές του δηλώσεις, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Star στην Τουρκία Άννα Ανδρέου.   

Ο Γιγίτ Μπουλούτ,  σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης TRT ανέφερε ότι “η ΕΝΙ προσπαθεί να μπει στην ΑΟΖ της Κύπρου με δύο ιταλικές φρεγάτες και για τρεις εβδομάδες το τουρκικό ναυτικό δεν το αφήνει να πάει”.

Βλέπετε το θράσος; Οι ελληνοκύπριοι τους δίνουν τον διαγωνισμό και οι ιταλικές φρεγάδες έρχονται και προσπαθούν να βάλουν το γεωτρύπανο μέσα στα χωρικά ύδατα της Κύπρου. Εάν έχετε το θάρρος μπείτε!  Το λέω καθαρά. Σε οποιοδήποτε πεδίο στο οποίο δεν δίνουμε άδεια, σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή προβοκάτσια προσωπικά ο αρχιστράτηγός μας (εννοεί Ερντογάν) θα δώσει την εντολή για χτύπημα. Κανένας να μην έχει αμφιβολία γι αυτό”, ανέφερε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top