Φασίστες της Βρετανίας θέλουν να σπείρουν τον θάνατο με μεθόδους… τζιχαντιστών!

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Guardian

Φασίστες της Βρετανίας θέλουν να σπείρουν τον θάνατο

Σκληροπυρηνική πτέρυγα φασιστών εξτρεμιστών της Βρετανίας προετοιμάζεται για να σκορπίσει τον τρόμο έχοντας διασυνδέσεις με άλλες ακροδεξιές ομάδες στο εξωτερικό γράφει ο Guardian,  επικαλούμενος  παρατηρητές αλλά και μελετητή ειδικού κέντρου.  Για τον σκοπό αυτό , γράφει,  αντιγράφουν και εμπνέονται  από τις αντίστοιχες ενέργειες των ισλαμιστών, τους οποίους υποτίθενται ότι αντιμάχονται.     

Σύμφωνα μάλιστα με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες είναι έτοιμοι να κάνουν τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βρετανία, ενώ κατά την εφημερίδα ομάδα 50 έως 60 ατόμων προετοιμάζεται για τρομοκρατικές ενέργειες.

«Δεν είναι πλέον νεοναζί. Παραμένουν ρατσιστές αλλά είναι μηδενιστές. Έχουν εμμονή με τον τρόμο» αναφέρει ο Guardian, ενώ για τον ίδιο λόγο μελετούν τις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν τρομοκρατικές ομάδες όπως  η Μπάαντερ Μάϊνχοφ  αλλά και ο ΙΡΑ (ο οποίος εξαπέλυε επιθέσεις κατά βρετανικών στόχων !).   

Κατά την εφημερίδα ομάδες όπως η «Εθνική Δράση» έχουν μετεξελιχθεί και είναι έτοιμες να υιοθετήσουν τις πρακτικές των τζιχαντιστών.   

ΠΗΓΗ: Guardian

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top