«Καλώς ήρθες 2018» φώναξε όλος ο κόσμος!

Δείτε πώς υποδέχθηκαν το νέο χρόνο σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Με φαντασμαγορικές εκδηλώσεις, πυροτεχνήματα και μουσική γιορτάστηκε σε όλο τον κόσμο η έλευση του 2018 σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ποδαρικό έκανε η νέα χρονιά στα Νησιά Σαμόα, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία και ακολούθησαν τα υπόλοιπα μέρη της Γης.

Σίδνεϊ

Στο Σίδνεϊ πάνω από 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι της πόλης για να υποδεχθούν τη νέα χρονιά με τα μέτρα ασφαλείας να είναι αυξημένα μετά και από την επίθεση με αυτοκίνητο που σημειώθηκε στη Μελβούρνη.

Τη σκυτάλη πήρε το Χονγκ Κονγκ με ένα εντυπωσιακό θέαμα με πυροτεχνήματα που διήρκησε δέκα λεπτά, ενώ στο Ντουμπάι, αντί για πυροτεχνήματα οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα υπερθέαμα με λέιζερ από τον ψηλότερο πύργο του κόσμου, το Μπουρζ Χαλίφα.

Χονγκ Κονγκ

Ντουμπάι

Στο Παρίσι το 2018 ήρθε και αυτό υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, παρ’ όλ’ αυτά χιλιάδες κόσμου μαζεύτηκαν  και φέτος στην Αψίδα του Θριάμβου για να το υποδεχθούν.

Παρίσι

Για να φθάσουν στο χώρο των εκδηλώσεων βέβαια έπρεπε να υποβληθούν σε σωματικό έλεγχο, ενώ 1.800 αστυνομικοί και άνδρες της ασφάλειας με πολιτικά ήταν ανεπτυγμένοι σε ολόκληρη την πόλη. Συνολικά 140.000 αστυνομικοί ήταν υπ’ ατμόν για το φόβο ενός νέου τρομοκρατικού χτυπήματος.

Στο Λονδίνο πάνω από 100.000 άνθρωποι προμηθεύτηκαν το μαγικό χαρτάκι για να παρακολουθήσουν το show με τα πυροτεχνήματα στις όχθες του Τάμεση, την ώρα που το Big Ben σήμανε 00:00 ακριβώς.

Λονδίνο

Στην Τουρκία, με τις μνήμες από την περσινή παραμονή πρωτοχρονιάς και το μακελειό της Reina να αναβιώνουν, τα μέτρα ασφαλείας ήταν πάρα πολύ αυστηρά για την υποδοχή του νέου έτους.

Γερμανία

Στη Νέα Υόρκη παρά το πολικό ψύχος δύο εκατομμύρια άνθρωποι βρέθηκαν και φέτος στην Times Square και μέτρησαν αντίστροφα για την έλευση του 2018.

Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη

Στη Βραζιλία τέλος, τρία εκατομμύρια άνθρωποι, αριθμός ρεκόρ, μαζεύτηκαν στην παραλία της Κοπακαμπάνα ντυμένοι στα λευκά και έμειναν με το στόμα ανοιχτό με το υπερθέαμα πυροτεχνημάτων που παρουσιάστηκε. 

Βραζιλία

Λίβανος

Πολωνία

Μαλαισία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top