Προσοχή σκληρές εικόνες! Ζευγάρι κανιβάλων σκότωνε ανθρώπους και πόζαρε για... selfie με τα κομμένα μέλη

Σκότωσαν πάνω από 30 ανθρώπους από το 1999

Προσοχή σκληρές εικόνες! Ζευγάρι κανιβάλων σκότωνε ανθρώπους και πόζαρε για... selfie με τα κομμένα μέλη

Μία από τις χειρότερες ειδήσεις της ιστορίας του άκουσε σήμερα το πρωί 25 Σεπτεμβρίου η κοινωνία του Krasnodar  στη Ρωσία, καθώς στα τοπικά μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησε πως ένα ζευγάρι κανιβάλων θα μπορούσε να είναι υπεύθυνο για μέχρι και 30 τρομερές δολοφονίες.

Ένας άνδρας, ο Dmitry Bakshaev από το Krasnodar, 35 ετών και η σύζυγός του Natalia, 42 ετών, συνελήφθησαν αφού παραδέχτηκαν στις Αρχές το μακάβριο έργο τους, το οποίο μάλιστα ξεκίνησε από το 1999 χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!  Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του άνδρα, καθώς και της συζύγου του, Νatalia, 42 ετών, η οποία είναι νοσοκόμα.

Ο Bakshaev και η Natalia

Το ζευγάρι ομολόγησε την απαγωγή, δολοφονία και… βρώση τουλάχιστον 30 ανθρώπων, των οποίων τα μέλη αποθήκευαν στο ψυγείο και την κατάψυξη. Ακόμη, βρέθηκαν ανθρώπινα υπολείμματα σε βάζα, καθώς και ανθρώπινο δέρμα.

Ανθρώπινα μέλη σε βάζα 

Άλλη μια φωτογραφία δημοσιεύθηκε με ένα ανθρώπινο κεφάλι σε πιάτο με πορτοκάλια που βρέθηκε στο διαμέρισμα

Η φρικτή υπόθεση άνοιξε όταν ένα κινητό τηλέφωνο ανακαλύφθηκε σε έναν δρόμο στην πόλη του Krasnodar που περιείχε ανησυχητικές φωτογραφίες. Στις εικόνες, ένας άνθρωπος -προφανώς ο ύποπτος- φαίνεται να ποζάρει με τα μέλη του σώματος μιας διαμελισμένης γυναίκας.

Στην επίμαχη φωτογραφία, ο άντρας ποζάρει με κάτι που μοιάζει με ανθρώπινο χέρι στο στόμα του

Οι Αρχές συνέδεσαν τις φωτογραφίες στο κινητό με μια μακάβρια ανακάλυψη νωρίτερα τον Σεπτέμβριο: τα λείψανα μιας γυναίκας βρέθηκαν σε έναν στρατιωτικό κοιτώνα στην οδό 35 Dzerzhinskogo Street στο Krasnodar. Ένας κάδος με τα μέλη της νεκρής γυναίκας, καθώς και μια τσάντα που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στο θύμα, βρέθηκαν επίσης, σύμφωνα με το Mir24.

Τα ανθρώπινα υπολείμματα που βρέθηκαν στο Krasnodar

O Bakshaev αρχικά αρχικά ότι σκότωσε τη γυναίκα, λέγοντας απλώς ότι είχε βρει τα απομεινάρια και απλά έβγαλε selfie μαζί τους, αλλά αργότερα έχασε το κινητό τηλέφωνο.

O Bakshaev δούλευε για το στρατό, μαζί με τη γυναίκα του και ζούσαν στο hostel της Στρατιωτικής Αεροπορικής Ακαδημίας στο Krasnodar.

Ένας εργαζόμενος στο hostel δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάθε φορά που επιχειρούσαμε να μπούμε στο δωμάτιό τους, άρχιζαν να φωνάζουν και να κλαίνε υστερικά. Η Ναταλία είναι  φοβερά επιθετική γυναίκα, οπότε δε το ρισκάραμε».

Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα της φρικτής υπόθεσης.

 

Πηγή/Φωτό: Daily Mail

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top