Τούρκοι αστυνομικοί χτύπησαν μουσικό στην είσοδο του μετρό- Tην έδεσαν, την έβρισαν και της έσπασαν το τσέλο!

Σάλος στα social media

Τούρκοι αστυνομικοί επιτέθηκαν και χτύπησαν μουσικό στην είσοδο του μετρό στη Χαλκηδόνα, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου η ίδια η μουσικός ανέβασε τις εικόνες.

Η Γκιουλσάχ Ερόλ, παρ’ όλο που είπε στους αστυνομικούς ότι είναι μουσικός, της έδεσαν τα πόδια και τα χέρια, την έβρισαν και της έσπασαν το τσέλο. 

 

 

Όπως η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, «χθες, στις 2 Αυγούστου, με χτύπησαν δύο αστυνομικοί. Στην είσοδο του μετρό της Χαλκηδόνας. Με έκλεισαν σε ένα δωμάτιο, κηρύσσοντας το μουσικό μου όργανο βόμβα και εμένα τρομοκράτη. Μου έβαλαν χειροπέδες, με γρονθοκόπησαν πολλές φορές και με κλώτσησαν. Μου χτύπησαν το πρόσωπο με την τουρκική σημαία, λέγοντας ‘εμείς είμαστε πολίτες αυτής της χώρας’. Εγώ μήπως; Τους έλεγα είμαι μουσικός, προσέχετε τα χέρια μου παρακαλώ και αυτοί πιο πολύ χτυπούσαν. Άνθρωποι σαν εμένα πρέπει να φύγουν από αυτή τη χώρα, εμένα, και άλλους όπως εμένα, τους θεωρούν προδότες. Με απείλησαν να με ρίξουν φυλακή, έβρισαν την οικογένειά μου με λόγια που δεν μπορεί κανείς να τα πει. Το αποτέλεσμα είναι ότι η ψυχή μου καίει. Πονάω παντού, στο σαγόνι, στο πρόσωπο, στα πόδια στα χέρια, αλλά πιο πολύ πονάει η καρδιά μου. Χθες, μπορούσα να πεθάνω...».

Πολίτες που περνούσαν από τη σκηνή για να ταξιδέψουν με το μετρό κατέγραψαν με τα κινητά τους τις εικόνες. 

Από την Τουρκία, Άννα Ανδρέου

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top