ΧΤΥΠΗΣΑΝ και ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ νεαρή γυναίκα στο Λονδίνο, φωνάζοντας "ο Αλλάχ θα σε βρει"

Η κοπέλα πήγαινε στη δουλειά της

Τρεις γυναίκες, φωνάζοντας «ο Αλλάχ θα σε βρει», μαχαίρωσαν μια νηπιαγωγό μες στη μέση του δρόμου, αφήνοντάς τη με σπασμένα πλευρά στο Λονδίνο.

 

Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου, Κάριεν Στίβενς

Η 30χρονη νηπιαγωγός, η Κέιτι, πήγαινε στη δουλειά της το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου όπου δούλευε, την Κάριεν Στίβενς, όταν της επιτέθηκαν πισώπλατα, 10 λεπτά πριν φτάσει στον προορισμό της. Αν και μαχαίρωσαν τη γυναίκα στη μέση του δρόμου στο χέρι, φωνάζοντας το όνομα του Αλλάχ, η αστυνομία δεν θεωρεί το περιστατικό τρομοκρατική επίθεση.

Το νηπιαγωγείο στο οποίο διδάσκει το θύμα

Το θύμα περιέγραψε τις 3 γυναίκες ως «Ασιάτισσες ντυμένες στα μαύρα». Σύμφωνα με τα λεγόμενα του θύματος, οι δράστες έφυγαν τρέχοντας, όταν ένας άντρας πλησίασε για να βοηθήσει.

«Ήταν ιδιαίτερα σοκαρισμένη και ευσυγκίνητη μετά το περιστατικό» περιγράφει η Στίβενς, μιλώντας για τη νηπιαγωγό. «Τώρα είναι στο νοσοκομείο και είναι καλά. Έχει σπασμένα πλευρά και κάποια ράμματα. Θα πάρει εξιτήριο μέσα στη μέρα».

Η διευθύντρια πρόσθεσε ότι η νηπιαγωγός «δεν φορούσε κάποια μπλούζα ή κάτι άλλο που να προδίδει το πού δουλεύει και να προκαλέσει κάτι. Πρέπει να ήταν τυχαία επίθεση. Τη μαχαίρωσαν από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα. Ήρθε στο σχολείο και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε τι είχε συμβεί».

Ο δρόμος στον οποίο η νηπιαγωγός δέχτηκε επίθεση

Συνάδελφος του θύματος, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε ότι η Κέιτι του είπε ότι οι Ασιάτισσες τραγουδούσαν απόσπασμα από το Κοράνι. «Την έριξαν στο έδαφος, τη γρονθοκόπησαν και την κλότσησαν. Τότε η μία τράβηξε μαχαίρι».

Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας τόνισε ότι οι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμα αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση ή αν το θύμα γνώριζε τους δράστες, ενώ δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για το περιστατικό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top