Η κατάρα που «χτυπά» το Προεδρικό Μέγαρο Ελυζέ τα τελευταία 15 χρόνια-Από το 2007 ο Πρόεδρος χωρίζει

Θα τα καταφέρουν Μακρόν και Τρονιέ;

Η παρουσία της κυρίας Μακρόν στο Ελυζέ φαίνεται πως δεν θα είναι διόλου αδιάφορη καθώς διαδραματίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην προσωπική ζωή του νέου Γάλλου προέδρου όσο και στην πολιτική του σταδιοδρομία. Η κομψή Μπριζίτ με αδυναμία σε πανάκριβους γαλλικούς οίκους μόδας εντυπωσιάζει με το στιλ της και όλοι λένε πως αυτό το προεδρικό ζεύγος θα είναι από τα πιο αγαπημένα του Ελυζέ.

Με ένα τρυφερό χειροφίλημα η σύζυγος του Εμμανουελ Μακρον, Μπριζιτ έδειξε ενώπιον ολοκλήρου του κόσμου την αγάπη, την τρυφερότητα και την αφοσίωση της στο νέο πρόεδρο της Γαλλίας.

Άλλωστε ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας έχει φροντίσει εξ’ αρχής να καταστήσει σαφές ότι η κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγος του Μπριζιτ έχει και θα έχει σημαίνουσα θέση όχι μόνο στη ζωή του αλλά και στο Ελυζέ. Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια ένα αγαπημένο προεδρικό ζευγάρι θα εγκατασταθεί στο προεδρικό μέγαρο της Γαλλίας.

Οι Γάλλοι δεν ξεχνούν τα προεδρικά σκάνδαλα και τα ερωτικά καυγαδάκια. Ο πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, είχε μαλώσει με την τότε σύζυγο του Σεσίλια και λίγες εβδομάδες μετα την εκλογή του εκείνη τον εγκατέλειψε.  Ο Ζακ Σιράκ και η γυναικά του Μπερναντέτ, κατοικούσαν σε διαφορετική πτέρυγα στο Ελυζέ καθ΄όλη την διάρκεια της προεδρίας του. Το ζεύγος Μιτεράν ζούσε χωριστές ζωές από χρόνια καθώς η Ντανιέλ από ένα σημείο και μετά δεν άντεξε τις αλλεπάλληλες απιστίες του Φρανσουά και την εξώγαμη κόρη του Μαζαρίν.Αλλά και ο Ολάντ απάτησε την επίσημη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία έμενε μαζί του στο Ελυζέ και τον συνόδευε στα προεδρικά του ταξίδια. Την εγκατέλειψε για τα μάτια της ηθοποιού Ζιλί Γκαγιέ.

Όμως Εμανουέλ και Μπριζιτ διατηρούν έναν δυνατό δεσμό. «Αν αύριο εκλεγώ, η Μπριζιτ δεν θα κρυφτεί, δεν θα βρίσκεται πίσω από ένα τουιτ», είχε δηλώσει αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς για τη σύντροφο του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ και τα τουιτ της.

Η Μπριζιτ διάβαζε και επαναλάμβανε τις ομιλίες του, διηύθυνε τα ραντεβού του, ήταν σύμβουλος επικοινωνίας. Τώρα λέγεται πως θα εργάζεται αμισθί στην κυβέρνηση στο σχεδιασμό της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης.

Η ΚΟΜΨΗ ΜΠΡΙΖΙΤ

Η έμφυτη κομψότητα της κυρίας Μακρόν δεν περνά απαρατήρητη. Η αδυναμία της στους οίκους Louis Vuitton και Dior είναι εμφανής καθώς μέχρι και πριν ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της καθόταν στις πρώτες θέσεις στα fashion shows.

Με τόταλ μπλε εμφάνιση Louis Vuitton εμφανίστηκε στο Λούβρο στο πλευρό του εκλεγμένου Γάλλου προέδρου. Το ίδιο ακριβώς outfit το οποίο επέλεξε και στην επίδειξη μόδας το 2016. Η φωτογραφία της με το γαλάζιο μίντι φόρεμα αξίας 3.000 ευρώ κάνει το γύρο του κόσμου όπως και εκείνη με την τσάντα των 4.500 ευρώ.

Δεν αποχωρίζεται ποτέ τις ψηλοτάκουνες γόβες Gianvito Rossi αξίας 750 ευρώ.

Λάτρης της ροκ εμφάνισης η κυρία Μακρόν εμφανίζεται συχνά με τα αγαπημένα της δερμάτινα μπουφάν του διάσημου οίκου η αξία των οποίων κυμαίνεται στις 5.000 δολάρια.

Διατηρεί μακρόχρονη φιλία με την αντιπρόεδρο του οίκου, Delphine Arnault και όπως λέει η ίδια, δανείζεται τα πανάκριβα σύνολα της και μετά τα επιστρέφει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top