ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ- Ισπανός γερουσιαστής απαιτεί κυβερνητικό σχέδιο για πιθανή ΕΠΙΘΕΣΗ ΖΟΜΠΙ!

Το τερματίσανε στην ισπανική βουλή

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ- Ισπανός γερουσιαστής απαιτεί κυβερνητικό σ

Ένας Ισπανός αριστερός γερουσιαστής, ο Κάρλες Μουλέτ Γκαρθία, απαίτησε από την ισπανική βουλή να δώσει πλήρες πλάνο αντιμετώπισης μιας ενδεχόμενης…επίθεσης ζόμπι!

Με την υπομονή του να εξαντλείται από την αδυναμία της κυβέρνησης να απαντήσει, ο γερουσιαστής τελικά κατάφερε να λάβει την απάντηση που τόσο λαχταρούσε.

Συγκεκριμένα, στις 28 Φεβρουαρίου, ο Γκαρθία ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση σαμποτάρει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, παρέχοντας «γενικές» απαντήσεις στην «ξεκάθαρη» ερώτηση «τι πρωτόκολλα έχει υιοθετήσει η κυβέρνηση, στην περίπτωση μιας επέλασης- Αποκάλυψης ζόμπι».

Μ’ αυτά και μ’ αυτά και μετά από μεγάλες πιέσεις του γερουσιαστή προς την ισπανική βουλή, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να δημοσιεύσει μια μονοσέλιδη δήλωση την προηγούμενη Κυριακή, ως απάντηση στον Γκαρθία.

Συγκεκριμένα, παραθέτοντας την ερμηνεία του όρου «Αποκάλυψη» από ένα λεξικό, η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι «αν ‘Αποκάλυψη’ σημαίνει ‘το τέλος του κόσμου’, τότε η Μαδρίτη δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να το αποτρέψει. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα για κάτι τέτοιο, γιατί απλά δεν μπορούν να γίνουν πολλά. Υπάρχουν πλάνα για πιθανές καταστροφές, από φυσικούς ή ανθρώπινους παράγοντες και πρωτόκολλα πρόληψης για την προστασία των πολιτών, που περιλαμβάνουν όλους τους δημόσιους τομείς και τις δυνάμεις ασφαλείας».

Όσον αφορά τα ζόμπι, η κυβέρνηση τονίζει ότι «αμφιβάλλουμε για το αν υπάρχουν άνθρωποι που σκοτώνονται και ξαναγεννιούνται με μαγεία». Τελικά, παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει σχέδιο γι’ αυτό το σενάριο.

Ομολόγησε, όμως, ότι υπάρχουν σχέδια για «ανθρώπους που είναι ‘χαμένοι’ και συμπεριφέρονται αυτοματοποιημένα, αν τους θεωρήσουμε ‘ζόμπι’».

Ο γερουσιαστής, παρ’ όλ’ αυτά, δεν χάρηκε με την απάντηση και είπε ότι η κυβέρνηση «δεν εξηγεί με ποιον τρόπο θα τους αντιμετωπίσει ούτε ποιες πράξεις ορίζουν το ‘ζόμπι που δρα αυτοματοποιημένα’», προσθέτοντας ότι η ανακοίνωση της κυβέρνησης είναι ελλιπής και η ίδια η κυβέρνηση υποκριτική, σύμφωνα με την El Mundo.

 

 

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top