Ο...ερωτιάρης Μακρόν- Το παθιασμένο φιλί με την 24 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του και οι φήμες για τη σχέση του με τον Ματιέ Γκαλέ

Τα είπε όλα στην προεκλογική του συγκέντρωση στο θέατρο Antoine του Παρισιού

Ο...ερωτιάρης Μακρόν- Το παθιασμένο φιλί με την 24 χρόνια

Στη διάρκεια της προεκλογικής του συγκέντρωσης στο θέατρο Antoine του Παρισιού, ο Γάλλος πολιτικός, υποψήφιος για την προεδρία της χώρας στις εκλογές του Απριλίου, Εμανουέλ Μακρόν, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ευχαρίστησε τη σύζυγό του Μπριζίτ, καλώντας τη να ανέβει στη σκηνή.

Η 63χρονη σύζυγός του, η Μπριζίτ Τρονιέ, 24 χρόνια μεγαλύτερη από τον Μακρόν, ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα κολλητό παντελόνι και τζιν μπουφάν και φίλησε παθιασμένα τον σύζυγό της.

«Της χρωστάω πολλά γιατί βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι» είπε ο Μακρόν. «Ε, είχε και κάποιες ικανότητες» αστειεύτηκε εκείνη.

«Η πολιτική ζωή είναι πολύ βίαιη για το οικογενειακό περιβάλλον του πολιτικού. Οι ευχάριστες στιγμές είναι συνήθως μοναχικές, αλλά τις δυσκολίες τις μοιράζεται όλη η οικογένεια, τις πληγές τις ζουν όλοι μαζί», πρόσθεσε ο Γάλλος πολιτικός. «Δεν είμαστε μια οικογένεια εντελώς κλασική, είναι προφανές» δήλωσε, κρατώντας τη σύζυγό του δίπλα του. «Αυτό σημαίνει ότι στη δική μας οικογένεια υπάρχει λιγότερη αγάπη; Δεν νομίζω. Υπάρχει ορισμένες φορές περισσότερη αγάπη απ' ότι στις συνηθισμένες οικογένειες».

Η Τρονιέ ήταν καθηγήτρια γαλλικών κι ο Μακρόν ήταν μαθητής της στο σχολείο. Έτσι γνωρίστηκαν! Ο υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία απάντησε στις φήμες που θέλουν τη σύζυγό του να ασχολείται με την πολιτική. «Δεν της ζητώ να μου μοιάσει. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσει να είναι παρούσα, να έχει το δικό της βλέμμα, που είναι διαφορετικό από το δικό μου, τις δικές της αξίες, τη δική της θέληση, τις δικές της απαιτήσεις. Αν εκλεγώ πρόεδρος, η σύζυγός μου δεν θα κρύβεται πίσω από ένα tweet, δεν θα έχει κρυψώνες, θα βρίσκεται πλάι μου».

Το μικρόφωνο πήρε και η ίδια η σύζυγός του, ευχαριστώντας όλους εκείνους που στηρίζουν την προσπάθεια του Μακρόν να εκλεγεί πρόεδρος της χώρας της. «Στο δρόμο, γιατί εγώ περπατάω, περπατάω πολύ, είστε εκεί και μου λέτε ‘προχωρήστε, σας αγαπάμε’. Και αυτό είναι τεράστιο για εμένα. Αν αντέχω είναι γιατί εσείς είστε παρόντες. Σας ευχαριστώ», είπε συγκινημένη.

Τον Φεβρουάριο, τα γαλλικά ΜΜΕ είχαν οργιάσει, υποστηρίζοντας ότι ο Εμανουέλ Μακρόν είναι ομοφυλόφιλος κι ότι ζει διπλή ζωή «με τον Ματιέ Γκαλέ, διευθυντή της Radio France», όπως γράφτηκε. «Για να σας το πω ευθέως, αν στα δείπνα στην πόλη ή σε διάφορα mails, σας λένε ότι έχω διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ ή με οποιονδήποτε άλλο, τότε θα είναι το ολόγραμμά μου που μου διέφυγε γιατί δεν μπορεί να είμαι εγώ!» είχε δηλώσει ο Μακρόν σε προεκλογική ομιλία. Απαντώντας, κιόλας, σ’ εκείνους που «κυκλοφορούν την ιδέα ότι έχω διπλή ζωή ή ότι έχω μια κρυφή ζωή», ο υποψήφιος πρόεδρος είπε ότι «καταρχήν αυτό είναι δυσάρεστο για την Μπριζίτ. Αλλά σας διαβεβαιώ, μοιράζεται τη ζωή μου από το πρωί ως το βράδυ και απλά διερωτάται πώς θα μπορούσα σωματικά να κάνω κάτι άλλο».
 



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top