ΦΩΤΟ και VIDEO ΣΟΚ:Αεροπλάνο έπεσε σε εμπορικό κέντρο -Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες

Από θαύμα δεν σκοτώθηκαν περισσότεροι άνθρωποι-Υπέστη καταστροφική μηχανική βλάβη

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που είδα το φως της δημοσιότητας μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Μελβούρνη όταν ένα αεροπλάνο, «καρφώθηκε» σε εμπορικό κέντρο.

Όπως θα δείτε τόσο στα video όσο και στις φωτογραφίες, το αεροπλάνο εξερράγη κατά την πρόσκρουση, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι τέσσερις επιβαίνοντες και ο πιλότος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δικινητήριο αεροσκάφος μάρκας Beechcraft King Air έπαθε μηχανική βλάβη ενώ κατευθυνόταν στο King Island στην Tasmania, με αποτέλεσμα να συντριβεί στο κτίριο που βρισκόταν κοντά στο τέλος του αεροδιαδρόμου στο αεροδρόμιο Έσεντον.

Η συντριβή έγινε κατά τις 9:00 π.μ.το πρωί της Τρίτης (τοπικής ώρα), περίπου μία ώρα πριν το άνοιγμα του εμπορικού κέντρου, κάτι που έσωσε εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές, καθώς αν το εμπορισκό κέντρο ήταν ανοιχτό, θα είχαμε θρηνήσει περισσότερα θύματα.

Τα πρώτα στοιχεία, δείχνουν πως το αεροσκάφος υπέστη καταστροφική μηχανική βλάβη, με τον 63χρονο πιλότο, να εκπέμπει κλήσεις-sos λίγο πριν την μοιραία συντριβή.

Οι εικόνες από το σημείο είναι συγκλονιστικές, καθώς ένα μαύρο σύννεφο καπνού κάλυψε την περιοχή, ενώ το αεροπλάνο έγινε κομμάτια, με τα χαλάσματα να διασκορπίζονται παντού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top