Μια ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ για την Μελάνια Τραμπ! Γιατί της είπε δημόσια «ευχαριστώ»

Δείτε τι έγραψε στο Twitter

Μια ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ για την Μελάνια Τραμπ

Στο στόχαστρο έχει μπει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ και δέχεται αλλεπάλληλα πυρά από όλες τις πλευρές με αποτέλεσμα αρκετοί να είναι εκείνοι που αποφάσισαν να γίνουν η ασπίδα της που θα την προστατέψουν από τους κακεντρεχείς.

Ανάμεσά τους και η Έμιλι Ρατακόφσκι, η οποία μέσα από το Twitter γνωστοποίησε ένα περιστατικό που είχε με δημοσιογράφο των New York Times και σήκωσε τη σημαία για την υπεράσπιση της Μελάνια.

«Κάθισα δίπλα σε έναν δημοσιογράφο των New York Times χθες το βράδυ, ο οποίος μου είπε "η Μελάνια είναι μια πόρνη". Όποια κι αν είναι η πολιτική σου τοποθέτηση είναι σημαντικό να το αναγνωρίσουμε αυτό ως αυτό που είναι: σεξιστικός στιγματισμός της γυναίκας», έγραψε και σε άλλο tweet συνέχισε:

«Δεν με ενδιαφέρουν οι γυμνές φωτογραφίσεις της ούτε η σεξουαλική της ιστορία και κανέναν δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρουν. Οι επιθέσεις με βάση το φύλο είναι αηδιαστικές, σεξιστικές μαλ@@@@ς».

Σε νέο της μάλιστα τιτίβισμα μοιράστηκε την άποψη της Μπρίτνεϊ Μακναμάρα, δημοσιογράφου της Vogue για τον πόλεμο που δέχεται η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παρακολουθείς τι κάνει η Μελάνια και πως χειρίζεται τα καθήκοντα της Πρώτης Κυρίας. Αλλά η σεξουαλικότητά της δεν έχει καμία σχέση με την εκτέλεση των καθηκόντων της. Η Μελάνια υποστήριξε ότι οι φήμες πως ήταν συνοδός κυρίων είναι εντελώς λανθασμένες και η Daily Mail παραδέχτηκε πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι είναι αληθινές. Και πιο σημαντικό, υποστηρίζοντας πως κάποια ήταν εργάτρια του σεξ και χρησιμοποιώντας το ως προσβολή, δεν είναι εντάξει. Μπορεί να είναι προσωπική του επιλογή. Οπότε ακόμη κι αν ήταν εργάτρια του σεξ, δεν θα έπρεπε να απασχολεί γιατί δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το αν θα είναι μια καλή Πρώτη Κυρία. Όπως είπε η Έμιλι, αυτή είναι μια επίθεση με βάση το φύλο. Προσπαθεί να υποβαθμίσει τη Μελάνια ως μια έξυπνη γυναίκα, φέροντας στην επιφάνεια τη σεξουαλική της ιστορία. Είναι η αναχρονιστική ιδέα πως οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι και σεξουαλικές και επιτυχημένες και αυτό, ειλικρινά, είναι ψέμα», έγραψε η Μακναμάρα, με την Έμιλι Ρατακόφκσι να προσυπογράφει, τιτιβίζοντας: «Μπράβο».

Η κίνησή της αυτή μάλιστα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Λευκό Οίκο, με την Μελάνια Τραμπ να την ευχαριστεί και πάλι μέσω Twitter.

«Χειροκροτώ όλες της γυναίκες σε όλο τον κόσμο που μιλούν ανοιχτά, υψώνουν το ανάστημά τους και στηρίζουν άλλες γυναίκες», έγραψε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top