Στοργικός πατέρας το "έπαιζε" ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ του Reina - Τι λέει η σύζυγός του

Την εικόνα του στοργικού πατέρα ήθελε να περάσει ο τρομοκράτης

στοργικός και φιλήσυχος πατέρας ο μακελάρης;

Φιλήσυχος και στοργικός οικογενειάρχης το "έπαιζε" ο μακελάρης που σκόρπισε τον θάνατο στο νυχτερινό κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, ο τρομοκράτης πέρασε  τα σύνορα μαζί με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά με νόμιμο τρόπο, ώστε να μην κινήσει υποψίες.

Η σύζυγός του εντοπίστηκε από τις αρχές και έχει ήδη περάσει από ανάκριση στην οποία υποστήριξε ότι δεν είχε ιδέα για τις ενέργειες του συζύγου της. «Έμαθα για την επίθεση από την τηλεόραση… Δεν ήξερα καν ότι υποστήριζε το Ισλαμικό Κράτος» 

Σύμφωνα με την ίδια, ταξίδεψαν αεροπορικώς από το Κιργιστάν στην Κωνσταντινούπολη στις 20 Νοεμβρίου και δύο μέρες αργότερα κατευθύνθηκαν οδικώς προς το Ικόνιο, όπου ο σύζυγός της προπλήρωσε τρία ενοίκια για ένα μικρό διαμέρισμα. Όπως τόνισε η γυναίκα, ο σύζυγός της της είχε πει ότι θα μείνουν στην χώρα κι ότι θα αρχίσει να εργάζεται.

Το Κιργιστάν, από την πλευρά του, αποκλείει την πιθανότητα εμπλοκής υπηκόου του στην επίθεση στο κλαμπ Ρέινα της Κωνσταντινούπολης.

Για την επίθεση στο Reina έχουν συλληφθεί και κρατούνται, μέχρι στιγμής, 12 άτομα τα οποία θεωρούνται ύποπτα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρκικό κοινοβούλιο επικύρωσε για μία ακόμα φορά την παράταση για 90 ημέρες της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που κηρύχθηκε στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Πρόκειται για την τρίτη παράταση του μέτρου που θα τεθεί σε ισχύ από τις 19 Ιανουαρίου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top