Τι ψυχή; Χάιδεψε τα παιδιά του, πήρε ταξί, πήγε στο Reina και σκότωσε 39 ανθρώπους!

Ανθρωποκυνηγητό για τον μακελάρη του κλαμπ – Συνελήφθη η γυναίκα του

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον μακελάρη της Κωνσταντινούπολης. Απεδείχθη ότι είναι παντρεμένος με δύο μικρά παιδιά. Τζιχαντιστής, ειδικά εκπαιδευμένος, χρησιμοποίησε ειδικό όπλο και σφαίρες για να σκοτώσει όσους περισσότερους μπορούσε στον μικρότερο δυνατό χρόνο. 

ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ

Ο μακελλάρης είχε ανιχνεύσει πολύ καλά τον χώρο. Το selfie βίντεο, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα, τον δείχνει να περιφέρεται ως αμέριμνος τουρίστας στην πλατεία-έμβλημα της Κωνσταντινούπολης, την πλατειά Ταξίμ.

Πληροφορίες υποστηρίζουν ότι είχε εκπαιδευτεί σκληρά στη Συρία, στο αντάρτικο των πόλεων και είχε πολεμήσει στο στρατό του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Χρησιμοποίησε διατρητικές σφαίρες, οι οποίες από μικρή απόσταση μπορούν να διαπεράσουν δυο ή και τρία ανθρώπινα σώματα και διπλούς γεμιστήρες, κολλημένους με ταινία, για να εξοικονομεί χρόνο, ενώ άναψε φωτοβολίδες για να εντοπίσει τα θύματα του.

ΜΕ ΤΑΞΙ ΠΗΓΕ - ΜΕ ΤΑΞΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ REINA 

Ο δράστης έφτασε με ταξί στο στόχο του, σταματώντας σε απόσταση τριών λεπτών από το κλαμπ Reina και με ταξί προσπάθησε να διαφύγει ατάραχος, αφού προηγουμένως είχε στείλει στο θάνατο 39 ανθρώπους.  Αυτός είναι ο τρόπος εισόδου που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστες, όταν εισέρχονται σε χώρο με πολύ κόσμο. Οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας δείχνουν τον κυνισμό του σε όλο του το μεγαλείο. Αφού σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν οδηγό ταξί, κατέβηκε προς αναζήτηση του μέσου διαφυγής του.

Η ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ 

Το πρωί της Τρίτης δόθηκε στη δημοσιότητα διαβατήριο του δράστη, ο οποίος εμφανιζόταν να κατάγεται από το Κιργιστάν και να είναι 28 ετών. Αυτό όμως ήταν ακόμη μια γκάφα των τουρκικών αρχών. 

Ο άνθρωπος στον οποίο ανήκε το διαβατήριο διηγήθηκε την περιπέτεια του. «Με συνέλαβαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολής λόγω της ομοιότητας μου με τον τρομοκράτη. Με ανέκριναν για μια ώρα και τους είπα ότι δεν έχω κάνει καμία τρομοκρατική ενέργεια στην Τουρκία. Τους είπα ότι ταξιδεύω για εμπορικούς λόγους στη χώρα από το 2011», είπε χαρακτηριστικά, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Star. 

ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ 

Ο δράστης ταξίδεψε από την Συρία στο Ικόνιο με τη σύζυγο και τα δυο του παιδιά. Εκεί νοίκιασε ένα διαμέρισμα έναντι 300 ευρώ το μήνα και μάλιστα έδωσε και τρίμηνη προκαταβολή. Στις 29 Δεκεμβρίου (αφού χαιρέτησε την οικογένεια του, αγκάλιασε και φίλησε τα παιδιά του, όπως κάνει κάθε πατέρας) έφυγε για την Κωνσταντινούπολη για να φέρει εις πέρας την αποστολή ομαδικής εκτέλεσης.

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ - ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του μακελλάρη συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές. «Ήρθαμε μετανάστες στην Τουρκία για να βρούμε δουλειά», είπε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Δήλωσε άγνοια για τα φιλοτζιχαντιστικά αισθήματα του άντρα της και αποκάλυψε πως μέσω τηλεόρασης έμαθε ότι ο σύζυγος της δολοφόνησε 39 ανθρώπους. Τα παιδιά του βρίσκονται στη φροντίδα της τουρκικής Πρόνοιας.

H τουρκική αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό, σπίτια και γειτονιές στην Κωνσταντινούπολη για να εντοπίσει οποιοδήποτε ίχνος ή στοιχείο που θα την οδηγήσει στον στυγνό δολοφόνο. Ήδη έχουν γίνει 14 συλλήψεις, ενώ δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ατατούρκ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top