Το STAR στο κλαμπ Reina! Καρέ- καρέ οι κινήσεις του μακελάρη!Αποκαλύψεις ΣΟΚ

Αυστηροί έλεγχοι, φόβος και κυνηγητό για τον ύποπτο της τραγωδίας στην Τουρκία

Όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το μακελειό στο τουρκικό κλαμπ Reina και τον τζιχαντιστή που σκόρπισε τον θάνατο, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο απεσταλμένος του σταθμού στην Κωνσταντινούπολη, Γιώργος Βλαβιανός. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας σήμανε συναγερμός στις τουρκικές αρχές, όταν κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι είδαν τον ύποπτο της ένοπλης επίθεσης να κάνει ωτοστόπ στην Προύσα. Αυτό έγινε αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Σχεδόν δύο 24ωρα μετά το μακελειό, στο κλαμπ υπάρχουν δεκάδες αστυνομικοί, ενώ πολλά είναι τα ερωτήματα σχετικά με το πώς έφτασε στην Προύσα – αν πράγματι έχει πάει εκεί- ο δράστης διότι οδικώς ήταν αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο! Μόνο με πλοίο ίσως  θα μπορούσε να πάει εκεί! 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ 

Όπως είπε ο κ.Βλαβιανός στην κυρία Μάρα Ζαχαρέα «πρόκειται για έναν επαγγελματία που όχι μόνο γνωρίζει τη χρήση των όπλων, αλλά έχει σκοτώσει ξανά. Αυτό λένε οι ειδικές δυνάμεις στην Τουρκία. Λένε ότι όταν τελείωσε το μακάβριο έργο του στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο, στη συνέχεια πήγε στην κουζίνα, κάθισε για περίπου 13 λεπτά, έβγαλε τα ρούχα του, σκούπισε το όπλο του και το παράτησε. Στη συνέχεια ανενόχλητος μέσα στον πανικό έφυγε, φαίνεται ότι πήρε ταξί. Δεν είχε λεφτά να το πληρώσει, ενώ στο μπουφάν του που άφησε στην κουζίνα  του κλαμπ βρέθηκαν 500 λίρες! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται πως έκανε μόνο 3 χλμ με το ταξί, μετά το άφησε και συνέχισε την πορεία του με τα πόδια».

Η τουρκική κυβέρνηση συνδέει την τρομοκρατική επίθεση με τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού στη Συρία. Το γεγονός πάντως ότι ο δράστης του μακελειού παραμένει ασύλληπτος έχει δημιουργήσει περισσότερο άγχος στους ήδη νευρικούς αστυνομικούς. 

Τα μέτρα ασφαλείας στην Κωνσταντινούπολη είναι δρακόντεια και η κίνηση των οχημάτων περιορισμένη. Ειδικά στην παραλιακή οδό, οι αστυνομικοί έλεγχοι είναι πολύ αυστηροί. Η ατμόσφαιρα είναι κυριολεκτικά και μεταφορικά παγωμένη. 

Το μέρος που βρίσκεται το κλαμπ Reina είναι πολυσύχναστο και εκεί υπάρχουν πολλά καφέ και εστιατόρια. Το παράδοξο είναι ότι πολύ κοντά στο κλαμπ υπάρχει αστυνομικό τμήμα και όλοι αναρωτιούνται πως μπόρεσε να φτάσει ο δράστης με το όπλο του στο Reina και πολλοί υποστηρίζουν πως «ή είχε κάπου κρυμμένο το Καλάσνικοφ ή του το προμήθευσαν από το Βόσπορο». 

Η κυκλοφορία στην Κωνσταντινούπολη είναι μειωμένη, τα σχολεία κλειστά και οι πολίτες παγωμένοι. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top