ΑΥΤΟΣ είναι τελικά ο μακελάρης που σκόρπισε το θάνατο στο κλαμπ Reina

Μετά την γκάφα των τουρκικών αρχών δόθηκαν και άλλες φωτογραφίες στη δημοσιότητα-Πρώτη ανάρτηση: 02-01-2017 14:36

ΑΥΤΟΣ είναι ο μακελάρης του Reina

Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες του μακελάρη που εισέβαλε στο κλαμπ Reina, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου εκτελώντας με καλάσνικοφ 39 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες ακόμη.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν από τις τουρκικές αρχές και δείχνουν έναν άνδρα πίσω από γκισέ.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή η τουρκική αστυνομία έκανε μια τεράστια γκάφα. Έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες ενός άνδρα ο οποίος όπως αποδείχθηκε σήμερα δεν ήταν αυτός που σκόρπισε τον τρόμο. Ήταν απλά ένας πολίτης του Καζακστάν ο οποίος βρέθηκε στην Τουρκία για επαγγελματικούς λόγους.

 

Τρομοκρατημένος από την παραπλανητική δημοσιότητα και φοβούμενος για τη ζωή του έσπευσε στην αστυνομική διεύθυνση της Zeytinburnu στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είχε σχέση με το αιματηρό γεγονός, την τρομοκρατία και το ISIS, όπως κατηγορείτο από τα ΜΜΕ και αρκετούς λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από όπου και διακινήθηκαν αρχικώς οι φωτογραφίες του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι φωτογραφίες απεικονίζουν όντως τον ίδιο και τραβήχτηκαν στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Έπειτα από τις εξηγήσεις που δόθηκαν και τη σχετική έρευνα που διεξήχθη από την αστυνομία, ο Καζακστανός αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top