Θα ΤΡΙΒΕΙΣ τα ΜΑΤΙΑ σου: Έχασε 68 ΚΙΛΑ και έγινε ΘΕΑ- Αδυνάτισε και ο σύντροφος της την χώρισε

Την ήθελε παχύσαρκη

Θα ΤΡΙΒΕΙΣ τα ΜΑΤΙΑ σου: Έχασε 68 ΚΙΛΑ και έγινε ΘΕΑ- Αδυνάτισε και ο σύντροφος της την χώρισε

​Η ζωή της Κριστίν Κάρτερ χαρακτηρίζεται από τις μεγάλες ανατροπές! Και αυτό γιατί η νεαρή από το Ντάλας κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της!

Η Κριστίν, σήμερα, είναι μία πανέμορφη κοπέλα, η οποία δηλώνει πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη, Ωστόσο, δεν ήταν πάντα έτσι… Πριν από 16 μήνες ζύγιζε 124 κιλά και αυτό δεν είναι το χειρότερο!

32EC950400000578-3527932-Christine_who_is_5ft_5in_tall_weighed_275lbs_20_stone_-m-35_1460026667219.jpg
Είχε σχέση με έναν άνθρωπο ο οποίος την κακοποιούσε συναισθηματικά, προσπαθούσε να την ελέγχει και έκανε τη ζωή της μίζερη.

Οι διατροφικές της συνήθειες ήταν καταστροφικές, αλλά αυτό δεν ενδιέφερε το φίλο της. Του άρεσε που ήταν παχύσαρκη, γιατί έτσι πίστευε ότι δεν θα τον παρατούσε.

32EC956900000578-0-image-a-1_1460022627688.jpg
Εκείνη, δεν περνούσε ωραία και ήταν δυστυχισμένη. Έτσι, έτρωγε για να νιώσει καλύτερα αλλά μετά ένιωθε χειρότερα λόγω του βάρους της. Επειδή δεν της άρεσε που ήταν παχύσαρκη το έριχνε και πάλι στο φαγητό… με αποτέλεσμα να μπει σε ένα φαύλο κύκλο και να αποκτήσει μία σχέση εξάρτησης με το φαγητό.

8251.jpg
Τελικά, κατάφερε να αποκτήσει πρόβλημα με την αυτοπεποίθηση της. «Πίστευα ότι μου άξιζε να είμαι υπέρβαρη – από το «χοντρή και χαρούμενη» πήγα στο απλά «χοντρή».

download (1).jpg
Οι κακές της συνήθειες συνεχίστηκαν μέχρι στο σημείο που δεν μπορούσε να ανέβει μερικά σκαλιά χωρίς να της κοπεί η αναπνοή.

Τότε αποφάσισε να αρχίσει να κάνει δίαιτα. Τελικά δεν κατάφερε να ακολουθήσει την δίαιτα και αποφάσισε να κάνει επέμβαση στο στομάχι της για να αρχίσει να χάνει κιλά. Αφαιρέθηκε το 70% του στομαχιού της, αλλά δεν σταμάτησε εδώ.

download.jpg
Αυτή ήταν μόνο η αρχή... Ξεκίνησε να ακολουθεί έναν υγιή τρόπο ζωής, έχασε 68 κιλά και τώρα δείχνει υγιής και χαρούμενη.

«Καθώς έφευγαν τα κιλά, σιγά σιγά αποκάλυψα την γεμάτη αυτοπεποίθηση, αφοσιωμένη και εργατική γυναίκα που ήταν ήδη εκεί, απλά ήταν πολύ ντροπαλή για να βγει προς τα έξω».

Και μπορεί το αγόρι της να την χώρισε… Ωστόσο εκείνη περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top