Άγρια κακοποίηση 19χρονης εγκύου από τον σύντροφό της

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημιλυπόθυμη κατάσταση

Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας διαδέχονται το ένα το άλλο. Γυναίκες προχωρούν σε καταγγελίες φοβούμενες μη συμβεί το μοιραίο. Στην Πάτρα αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα καθώς η εν διαστάσει σύζυγός του υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του για απειλές ενώ στον Πύργο, γυναίκα κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι την ξυλοκόπησε μέσα σε μαγαζί.

Την απείλησε και στήθηκε επιχείρηση σε Αθήνα και Αρκαδία για τη σύλληψή του

Αύριο, Δευτέρα, θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ο άνδρας, ο οποίος κατηγορείται οτι ξυλοκόπησε τη σύντροφό του στην Πάτρα με αποτέλεσμα εκείνη να προσπαθήσει να σωθεί από τα χέρια του πηδώντας από το παράθυρο του σπιτιού που έμεναν μαζί.

O κατηγορούμενος θα υποστηρίξει ότι ποτέ δε σήκωσε χέρι κατά της συντρόφου του αλλά γινόταν ακριβώς το αντίθετο. Το ίδιο ισχυρίστηκε και στον εισαγγελέα. «Συζούμε μαζί, τρώω ξύλο πάρα πολύ καιρό, δυο φορές τη σταμάτησα να με χτυπάει και μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο» υποστήριξε.

Πάτρα: «Εκείνη με χτύπησε» λέει ο 42χρονος που κακοποίησε τη σύντροφό του

Άγρια κακοποίηση 19χρονης από τον σύντροφό της

Ένα κορίτσι μόλις 19 ετών, έγκυος στον 9ο μήνα, δέχτηκε άγρια κακοποίηση απο τον σύντροφό της το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας με αποτέλεσμανα καταλήξει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε και φέρνει στο φως το Star και η Τασούλα Παπανικολάου, την τράβηξε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε όλο της το σώμα, της έριξε γροθιές, κλωτσιές και γονατιές, την έβρισε και την απείλησε. 

«Πήγε δυο φορές να τη σκοτώσει, έγκυος γυναίκα, στον μήνα της είναι και το παιδί χτύπησε μέσα» κατήγγειλε η μητέρα της.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο «Τζάνειο» σε ημιλυπόθυμη κατάσταση. Πέντε μέρες πριν ο σύντροφός της είχε προκαλέσει τροχαίο με σκοπό να κάνει κακό σε εκείνη και στο αγέννητο παιδί τους. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top