Την απείλησε και στήθηκε επιχείρηση σε Αθήνα και Αρκαδία για τη σύλληψή του

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί έδρασαν αστραπιαία, παγίδευσαν τον δράστη και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα, ο άνδρας απείλησε την πρώην σύντροφό του μέσω email και άνοιξε άμεσα δικογραφία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα ενημέρωσε τους αστυνομικούς του τμήματος Αμπελοκήπων στην Αθήνα ότι σκόπευε να ταξιδεψει στα Λαγκάδια Αρκαδίας και ο πρώην σύντροφος της την απείλησε, λέγοντας ότι θα πάει να τη βρει στο ξενοδοχείο για να κάνει πράξη τις απειλές του. Η 50χρονη δεν ήθελε να κάνει μήνυση ωστόσο οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία και της είπαν να μην πλησιάσει την περιοχή που βρισκόταν το ξενοδοχείο.

Πάτρα: «Εκείνη με χτύπησε» λέει ο 42χρονος που κακοποίησε τη σύντροφό του

Της είπαν μάλιστα να πάει στη Δημητσάνα, όπου εκεί την παρέλαβαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και την οδήγησαν σε συγκεκριμένο κατάλυμμα ώστε να είναι ασφαλής.

Παράλληλα, το τμήμα Αμπελοκήπων είχε ενημερώσει το τμήμα Γορτυνίας για την απειλή του πρώην συντρόφου και αστυνομικές δυνάμεις είχαν αναπτυχθεί στην περιοχή. Πράγματι ο πρώην σύντροφος έκανε πράξη την απειλή και έφτασε στα Λαγκάδια όπου όμως αντί για τη γυναίκα, τον υποδέχθηκαν οι αστυνομικοί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top