«Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει σχέση με φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Τι δήλωσε η νοσοκόμα που είδε την Τζωρτζίνα πριν πεθάνει

Νέες αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Παίδων « Αγλαΐα Κυριακού», η οποία είδε την Τζωρτζίνα μία ώρα πριν από τον θάνατό της. 

Μιλώντας στην εκπομπή TLive περιέγραψε τη στάση της Ρούλας την ώρα που οι γιατροί προσπαθούσαν να σώσουν το παιδί της, όταν εκείνο ψυχορραγούσε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε στην ανακρίτρια η Αγγελική Τσιόλα για Ίριδα

«Επέστρεψα στο νοσοκομείο στις 29 Ιανουαρίου, στις 09:00 το πρωί. Εκείνη την ημέρα είχα 24ωρη εφημερία. Στην παράδοση των ασθενών ήμουν εγώ, μια συνάδελφος που εφημέρευε μαζί μου και φυσικά οι εφημερεύοντες της προηγούμενης ημέρες. Οι εφημερεύοντες μας είπαν ότι είχε κάνει άλλα δύο επεισόδια, στις 18:30 και στις 00:00, στις 28 Ιανουαρίου, τα οποία λύθηκαν μόνα τους», είπε η νοσηλεύτρια και συνέχισε:

Ρούλα Πισπιρίγκου

Νοσηλεύτρια που είδε την Τζωρτζίνα μια ώρα πριν πεθάνει, είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έκλαψε για τα παιδιά της

Θάνατος Μαλένας - Ίριδας: Τι είπαν οι ιατροδικαστές στις καταθέσεις τους  

«Μόλις ενημερωθήκαμε γύρω στις 10:30, πήγαμε με τη συνάδελφό μου να το εξετάσουμε. Ήταν μαζί του η μαμά του, η οποία μας επιβεβαίωσε τα δύο επεισόδια στα οποία δεν ήμουν παρούσα. Η εξέταση έδειξε ότι αναπνευστικά το παιδί πήγαινε καλά και μάλιστα μειώσαμε και το οξυγόνο του. Είδαμε ότι κρατάει καλό κορεσμό και θα πήγαινα κάποια στιγμή αργότερα να το ξαναδώ».

Σύμφωνα με τη νοσηλεύτρια, πριν φύγουν από τον θάλαμο όλα έδειχναν να είναι καλά με την Τζωρτζίνα. Η ίδια στις 13:30 έλεγξε το μόνιτορ του παιδιού και είδε ότι όλα ήταν σταθερά.

Εκτάκτως στο Θριάσιο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Ρύθμισα κάποιες εκκρεμότητες άλλων ασθενών, όταν γύρω στις 14:25 με πήρε τηλέφωνο συνάδελφός μου και με ρώτησε αν θα ανέβω στην κλινική για να μπορέσει να φύγει. Εκείνη την ώρα κι ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο άκουσα κάποιον να λέει “ελάτε”, τη συνάδελφό μου να λέει “τι έγινε” και στη συνέχεια να μου λέει “το παιδί κάνει επεισόδιο, κλείσε και ανέβα”.

Πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας έξω από τον οποίο βρισκόταν η μαμά της. Οι γιατροί της ΜΕΘ έκαναν ΚΑΡΠΑ στη Τζωρτζίνα και ξεκίνησα κι εγώ να βοηθάω. Κάναμε πάνω από μια ώρα ανάνηψη, δυστυχώς, όμως το παιδί δεν επανήλθε ποτέ», είπε η νοσηλεύτρια.

Όσον αφορά στο τι έκανε η Ρούλα την ώρα που οι γιατροί πάλευαν να σώσουν την Τζωρτζίνα, είπε ότι ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη, κάτι που της έκανε εντύπωση. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιορτή και γενέθλια στη φυλακή - Ποιοι την επισκέφθηκαν

«Κάποια στιγμή συνάντησα τη μαμά της Τζωρτζίνας στον διάδρομο, έξω από το θάλαμο. Της είπα συλλυπητήρια και με ευχαρίστησε. Μου έκανε εντύπωση ότι λίγη ώρα μετά από το θάνατο του τρίτου παιδιού της ήταν ψύχραιμη. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν μια μαμά που έκλαιγε και ούρλιαζε για το παιδί της», είπε.

Μάνος Δασκαλάκης: «Έχει σχέση με φίλη της Ρούλας»

Την ίδια ώρα νέα στοιχεία ήρθαν στο φως και για το πού βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην κάνει δηλώσεις για την υπόθεση των θανάτων των παιδιών του. 

Πισπιρίγκου: Αρνείται την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας στη Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο του πρώην ζευγαριού, που μίλησε «Στο Πρωινό», ο Μάνος έχει πλέον σχέση με φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την οποία μάλιστα συζεί.

Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να έχει σχέση με φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής, θέλει να πάρει διαζύγιο από τη σύζυγό του, ωστόσο δε φαίνεται να βιάζεται καθόλου. Προτεραιότητά του αυτήν τη στιγμή είναι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση όσον αφορά στους θανάτους των παιδιών και μετά οι εξελίξεις στον γάμο του.

Πάτρα: Έντονη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη στάση του Μάνου

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, περιμένει να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, να απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου προς το τέλος του μήνα και μετά να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση.

Όσον αφορά στη νέα του σχέση, φίλη του ζευγαριού αποκάλυψε ότι κυκλοφορεί ελεύθερα με τη σύντροφό του και δε δείχνει στεναχωρημένος. 

«Η γυναίκα μου δεν είναι τρελή»: Η μήνυση του Δασκαλάκη στον Ηλιάδη

«Ο Μάνος κυκλοφορεί στην Πάτρα με ένα πολύ φιλικό πρόσωπο. Τον έχουμε συναντήσει δύο φορές με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν κρύβονται. Νομίζω είναι η σχέση του. Τη δεύτερη φορά που τον είδαμε, σε παραλία, ήταν πιο κοντά. Σε λίγο πιο τρυφερές στιγμές... », είπε και πρόσθεσε:

«Και τις δύο φορές που τον είδα δεν είδα να είναι στενοχωρημένος. Καμία σχέση με έναν πατέρα που έχει χάσει τα παιδιά του. Τώρα εάν το κρύβει ή εάν το περνάει τόσο απαλά, μπράβο του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top