Κορωνοϊός: «Να τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα»

«Μαύρη» πρόβλεψη Καπραβέλου για 2.000 νεκρούς

Όσα είπε ο Νίκος Καπραβέλος για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας - Πηγή/βίντεο: Mega

Σε «κρίσιμη κατάσταση» βρίσκεται η χώρα, όπως αποτυπώνεται καθημερινά από τα υψηλά νούμερα, με τις προβλέψεις για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού να είναι αρκετά δυσοίωνες το προσεχές διάστημα.

Κορωνοϊός: 6.682 νέα κρούσματα σήμερα - 87 νεκροί και 561 διασωληνωμένοι

Ιδιαίτερα προβληματισμένος για αυτή την κατάσταση εμφανίστηκε ο Διευθυντής στη Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος. Μιλώντας στο Mega το απόγευμα της Τετάρτης είπε ότι η χώρα πρέπει να τεθεί σε κατάσταση εκτάκτης ανάγκης.

Κορωνοϊός: Αυξήθηκαν κατά 4,55% τα κρούσματα σε παιδιά και εφήβους

Η χώρα πρέπει να τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Εγώ και οι συνάδελφοί μου στο Παπανικολάου αυτή τη στιγμή δεχόμαστε μια μεγάλη πίεση που αντανακλά το μέγεθος της συμφοράς στην κοινωνία.

Κορωνοϊός: «Μάσκες παντού – Θα έχουμε 2.000 νεκρούς»

Παράλληλα, ο κ. Καπραβέλος έκανε λόγο για επιστροφή των μασκών παντού, τόσο για τους εμβολιασμένους όσο και για τους ανεμβολίαστους και πρόσθεσε πως εάν δεν ληφθεί αυτό το στοιχειώδες μέτρο θα έχουμε 2.000 νεκρούς από κορωνοϊό.

«Πρέπει όλοι να φοράμε μάσκα, γιατί μόνο έτσι θα αποφύγουμε το lockdown για τους ανεμβολίαστους, για να μην φτάσουμε στα πιο ακραία όπως αυτό που εφαρμόζει η Αυστρία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top