Πρώτο Πάσχα χωρίς τη Δώρα Ζέμπερη - Εκδίκηση ζητά η οικογένειά της

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση

Ανάσταση χωρίς την Δώρα Ζέμπερη, θα κάνει φέτος η οικογένεια της άτυχης εφοριακού. Η δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης έκλεισε, ωστόσο οι συγγενείς της εξακολουθούν να ανεβαίνουν το δικό τους "Γολγοθά". Οργισμένος ο πατέρας της ξεσπά στο Star.

 «Όλη η οικογένεια έχει καταστραφεί. Η γυναίκα μου είναι με ψυχοφάρμακα, εγώ με ηρεμιστικά... Μου λείπει το παιδί. και γίνομαι κάθε μέρα χειρότερα!»

Πρώτο Πάσχα χωρίς τη Δώρα. Φέτος, δεν θα γίνει Ανάσταση για την οικογένεια της άτυχης εφοριακού. Το κοριτσάκι τους, δεν είναι πια κοντά τους.

«Δεν πρόκειται να πάω ούτε στην Ανάσταση. Είναι όλα μαύρα! Και τα παιδιά τα άλλα είναι χίλια κομμάτια! Όλον τον πλανήτη να μου έδινες, τη Δώρα δεν την έδινα! Είναι αβάσταχτος ο πόνος!»

Η δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης έχει κλείσει. Σύμφωνα με τον 18ο ανακριτή, μοναδικός υπαίτιος για το άγριο έγκλημα στο 2ο νεκροταφείο είναι ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας, Μανώλης Σοροπίδης. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να υπάρξουν τους επόμενους μήνες και νέες εξελίξεις αν προκύψει ότι τα δυο ίχνη DNA που βρήκε ο γενετιστής της οικογένειας, Γιώργος Φιτσιάλος, στα νύχια και στο μπουφάν της άτυχης εφοριακού, ταυτοποιούνται με σεσημασμένα άτομα.

«Περιμένουμε να δούμε αν θα προκύψουν νέα στοιχεία για άλλους, όπου θα ανοίξει πλέον καινούργια δικογραφία. Δηλαδή, θα ασκηθεί καινούργια ποινική δίωξη. Προς το παρόν, η δικογραφία έχει περαιωθεί κι έχουμε τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο μόνο», λέει ο δικηγόρος του πατέρα τη; 32χρονης.

Η οικογένεια ζητά απαντήσεις. Ζητά δικαίωση. Δεν τους αρκεί που ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης είναι στη φυλακή.

«Δεν πρόκειται να πεθάνω αν δεν τους σκοτώσω! Να μπορέσω να πιάσω αυτούς στα χέρια μου που σκότωσαν το παιδί. Μόνο έτσι θα ηρεμήσω λίγο. Θα τους πληρώσω με το ίδιο νόμισμα».

Οι έρευνες πρόκειται να δείξουν αν τελικά ήταν ένας ο δολοφόνος ή περισσότεροι.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top