Δεν μειώθηκαν οι ποινές της «αφέντρας» και του συντρόφου της για τη δολοφονία του «σκλάβου» της

Το έγκλημα που έγινε για τα μάτια μιας γυναίκας και σόκαρε το πανελλήνιο

Δεν μειώθηκαν οι ποινές της «αφέντρας» και του συντρόφου της για τη δολοφονία του «σκλάβου» της

​Ούτε μια μέρα δεν μειώθηκαν οι ποινές της 24χρονης «αφέντρας» και του 40χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου, καθώς το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά τους επέβαλε τις ίδιες ποινές με το Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο για τη δολοφονία του 44χρονου Τάσου Πετρίδη, το Νοέμβριο του 2009.

Η 30χρονη, σήμερα, γυναίκα η οποία ήταν το «μήλο της Έριδος» ανάμεσα στο θύμα και τον δράστη καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για συνέργεια στο φόνο του «σκλάβου» της, όπως τον αποκαλούσε.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος ήταν αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα, καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 22 ετών για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πρόκειται για ένα ερωτικό έγκλημα το οποίο συνέβη στο Κερατσίνι και σόκαρε το πανελλήνιο…

Ήταν 24 Νοεμβρίου του 2009 όταν εκείνη μαζί με τον σωφρονιστικό υπάλληλο, αφού συναντήθηκαν πήγαν στο σπίτι του 44χροου πρώην της, προκειμένου να του πουν ότι πλέον είναι μαζί και να σταματήσει να τους ενοχλεί. Η κοπέλα κάλεσε το θύμα να τους ανοίξει, εκείνος άνοιξε και όπως προέκυψε στο δικαστήριο, προσπάθησε να τους διώξει, επιτιθέμενος μόνο φραστικά εναντίον τους. Τότε ο 40χρονος έβγαλε το όπλο και του έδωσε την χαριστική βολή.

Οι αποκαλύψεις, ωστόσο, που έγιναν στην συνέχεια γνωστές είναι το… λιγότερο φρικιαστικές!

Ήταν Φεβρουάριος του 2007 όταν εκείνη φέρεται να ζήτησε από τον τότε σύντροφο της, Τάσο, να υπογράψουν ένα συμφωνητικό υποταγής. Εκείνη θα ήταν η αφέντρα του και αυτός ο σκλάβος της ή καλύτερα, όπως φέρεται να γράφει το συμφωνικό, το «σκουλήκι» της.

«Υπακοή, λατρεία και ταπείνωση»! Αυτές ήταν οι κυρίαρχες απαιτήσεις της αφέντρας από τον σκλάβο της… Μια σχέση «αρρωστημένη», η οποία έμελλε να έχει και ένα τραγικό τέλος!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top