Εκλογές Τσίπρας: Να γιορτάσουμε σήμερα κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας

Με κόκκινο γαρύφαλλο προσήλθε για να ψηφίσει στην Κυψέλη  

Στην Κυψέλη ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος προσήλθε με μικρή καθυστέρηση σε σχέση με την προγραμματισμένη ώρα  στο εκλογικό τμήμα. 

Εκλογές 2023: Άναψε… φωτιές η «κυβέρνηση ειδικού σκοπού» του Τσίπρα

Ο κ. Τσίπρας κρατούσε ένα κόκκινο γαρύφαλλο στο αριστερό του χέρι, ενώ τον υποδέχθηκαν αρκετοί οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ με το σύνθημα «να’ τος να΄ τος ο πρωθυπουργός», παρουσία και αρκετών τηλεοπτικών συνεργείων από το εξωτερικό.     

Στις δηλώσεις του αφού ψήφισε ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε με χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και εορτάζοντας, για τη γιορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και πρόσθεσε «ελπίζουμε σήμερα το βράδυ να γιορτάζει και ο ελληνικός λαός». 

Ο Αλέξης Τσίπρας προσέρχεται για να ψηφίσει με κόκκινο γαρύφαλλο

Ο Αλέξης Τσίπρας προσέρχεται για να ψηφίσει με κόκκινο γαρύφαλλο 

Συνέχισε εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στη σημερινή κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για σχηματισμό «κυβέρνησης προοδευτικής συνεργασίας».    

«Να αφήσουμε πίσω μία δύσκολη τετραετία ανασφάλειας πλειστηριασμών, φτωχοποίησης…  Να αφήσουμε πίσω μια κυβέρνηση καταστροφική και να ανοίξουμε τον  δρόμο σε μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας και κοινωνικής δικαιοσύνης... Μιας κυβέρνησης με νέο ύφος και ήθος διακυβέρνησης. Η αλλαγή σήμερα είναι στα χέρια του ελληνικού λαού». 

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας συνόδευσε τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα προκειμένου να ψηφίσει και η ίδια σε εκλογικό τμήμα.           
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top