Εκλογές 2023 : Η κόντρα Κικίλια – Κατρούγκαλου στο Star 

Τι είπαν για τουρισμό, οικονομία, συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ  

«Διασταύρωσαν τα ξίφη τους» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα ο Υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Αθηνών Βασίλης Κικίλιας με τον Τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο βουλευτή του στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών Γιώργο Κατρούγκαλο.           

«Η βαριά βιομηχανία του τουρισμού θα μείνει ανεπηρέαστη» τόνισε ο Υπουργός Τουρισμού, όσον αφορά την ημερομηνία εκλογών της 21ης Μαΐου, αλλά και την πιθανολογούμενη ημερομηνία της δεύτερης κάλπης (πιθανότατα στις 2 Ιουλίου), αναφερόμενος στην τουριστική κίνηση της σεζόν.  

Κικίλιας στο Star: Οι εκλογές το καλοκαίρι δε θα επηρεάσουν τον τουρισμό        

«Μειώσαμε τους φόρους και τις εισφορές, απαιτούνται καλύτεροι μισθοί και συντάξεις και εμείς αυτά μπορούμε να τα εγγυηθούμε» τόνισε ο κ. Κικίλιας   

Από την πλευρά του ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε ότι «οι κυβερνήσεις συνεργασίας είναι το αντίθετο από αυτό που λέει ο κ. Μητσοτάκης» και ότι «από τις 27 χώρες της ΕΕ μόνο 4 έχουν μονοκομματικές κυβερνήσεις».  

Κατρούγκαλος για Βαρώσια: Να μη μείνει μόνη η Κύπρος 

«Στην οικονομία ό,τι και να πούμε εγώ και ο Κικίλιας την κατάσταση την ξέρει η τσέπη του καταναλωτή. Στο σούπερ μάρκετ θα κριθεί» υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.   

Εκλογές 2023: Η οικονομία και οι μετεκλογικές συνεργασίες 

Ο Υπουργός Τουρισμού σήκωσε πάντως το «γάντι» που του «πέταξε» ο Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. «Με διευκολύνει ο κ. Κατρούγκαλος να πω τα πραγματικά στοιχεία. Αύξησε 29 φόρους ο ΣΥΡΙΖΑ, διέλυσε τη μεσαία τάξη… δεν πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανάπτυξη, δεν πιστεύει στις επενδύσεις».

Βελόπουλος στο Star για το debate: Έλεγαν όλοι ψέματα  

Όσον αφορά τις συνεργασίες πάντως ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών  υποστήριξε: «Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε ότι επιθυμεί μια κυβέρνηση σοσιαλδημοκρατική. Πιστεύει κανείς ότι μια κυβέρνηση με βάση τη ΝΔ θα είναι σοσιαλδημοκρατική;».  

Τέλος, ο  Υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α΄ Αθηνών επισήμανε: «Στηρίξαμε το κοινωνικό κράτος εν μέσω πανδημίας και εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία. Δείξαμε ότι είμαστε η κοινωνική Δεξιά αλλά και το κοινωνικό Κέντρο».         
 
 
  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top