Παίκτες Εθνικής ομάδας λιποθύμησαν από έλλειψη οξυγόνου - Δείτε βίντεο

Οι παίκτες ταξίδευαν αεροπορικώς και σημειώθηκε βλάβη

Παίκτες Λιποθύμησαν Λόγω Έλλειψης Οξυγόνου

Τον «χάρο με τα μάτια τους» είδαν οι παίκτες της Εθνικής της Γκάμπια την ώρα που ταξίδευαν αεροπορικώς σε αγώνα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Πρώτη μεταγραφή με σφραγίδα Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Την ώρα που οι παίκτες βρίσκονταν σε πτήση από την πρωτεύουσα Μπαντζούλ με προορισμό την Ακτή Ελεφαντοστού για το τουρνουά, σημειώθηκε βλάβη στην καμπίνα στην παροχή οξυγόνου στην καμπίνα. 

Οι παίκτες της Εθνικής της Γκάμπια λιποθύμησαν μόλις εννέα λεπτά μετά την απογείωση και ο πιλότος αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Μπαντζούλ.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σάιντι Γιάνκο, αποκάλυψε στα social media πως κάποιοι παίκτες υπέφεραν  από «ισχυρούς πονοκεφάλους και ακραία ζάλη».

Ο Γιάνκο δημοσίευσε μάλιστα και ένα βίντεο με την ομάδα να αποβιβάζεται από το αεροπλάνο, κατηγόρησε την ένωση της χώρας του για την «απαράδεκτη» αυτή κατάσταση.

 

 

«Θα μπορούσαμε όλοι να είχαμε πεθάνει. Αποκοιμηθήκαμε όλοι γρήγορα. Κι εγώ το ίδιο. Είχα σύντομα όνειρα για το πώς τελείωσε η ζωή μου. Πραγματικά και αληθινά. Μετά από εννέα λεπτά ο πιλότος αποφάσισε να επιστρέψει, επειδή δεν υπήρχε παροχή οξυγόνου. Ορισμένοι παίκτες δεν ξύπνησαν αμέσως μετά την προσγείωση. Παραλίγο να πάθουμε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Άλλη μισή ώρα πτήσης και θα ήμασταν όλοι νεκροί» δήλωσε στη Nieuwsblad ο Βέλγος προπονητής της Γκάμπια, Τομ Σεντφιέ.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top