Η πρώτη μεταγραφή Λάσο στον ΠΑΟ - Ζήτησε πρώην του Ολυμπιακού

Μεταγραφή από κορυφαία ομάδα!

Δείτε αφιέρωμα του OPEN στον Πάμπλο Λάσο

Σε έντονους ρυθμούς κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό ενόψει της αλλαγής... ρότας που έχει αποφασίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τη νέα χρονιά, με το πρώτο μεγάλο ερωτηματικό στην προκειμένη περίπτωση να παραμένει ακόμα ο προπονητής που θα είναι στο τιμόνι του Εξάστερου. Πιο συγκεκριμένα η... καψούρα όλων, εντός και εκτός ομάδας, στο Τριφύλλι δεν είναι άλλος από τον Πάμπλο Λάσο.

Ανατροπή με Σερέλη στον Παναθηναϊκό - Έρχεται άλλος προπονητής

Ο Ισπανός τεχνικός, μετά την περιπέτεια υγείας του, είναι εκτός πάγκων, έχοντας κάνει εκπληκτικά πράγματα στη Ρεάλ Μαδρίτης από 2011 μέχρι το 2022, με τον ίδιο να έχει κατακτήσει δύο Ευρωλίγκες, έξι πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα Ισπανίας, αλλά και ένα Διηπειρωτικό.

Πρώτος στη λίστα του Παναθηναϊκού είναι ο Πάμπλο Λάσο / Φωτογραφία από AP, Alvaro Barrientos

Παράλληλα ο τρόπος δουλειάς του στους Μερέγχες είναι αυτός που θέλουν να ακολουθήσουν και οι Πράσινοι, μιας και ο Λάσο ήταν αυτός που έδωσε χρόνο σε νέους παίκτες και τους εκτίναξε την καριέρα, με τον Λούκα Ντόνσιτς πιο τρανό παράδειγμα.

Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο δεύτερος υποψήφιος

Δεύτερος στη λίστα του Εξάστερου είναι ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ο οποίος έχει να δείξει σπουδαία πράγματα, τόσο στην Μπασκόνια, με μεγαλύτερο επίτευγμα την σεζόν 2015 -2016 όταν είχε... τρελάνει τους πάντες με το μπάσκετ που έπαιζε με τους Βάσκους φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Final Four της Ευρωλίγκα, έχοντας μάλιστα ηγέτη τον Γιάννη Μπουρούση. Μάλιστα, πριν την αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως οι Πράσινοι είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον Κροάτη τεχνικό της Ούνικς Καζάν, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, μιας και εκείνη την περίοδο ο Μαυροβούνιος πρώην τεχνικός δεν ήταν διατεθειμένος να φύγει από το Τριφύλλι.

Υπέστη έμφραγμα ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο

Πάντως, ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη εξέλιξη για το συγκεκριμένο θέμα, ούτε σχετικά με τον Λάσο, ούτε με τον Περάσοβιτς, αλλά τα δύο ονόματα είναι τα βασικά για τον πάγκο των Πράσινων και αυτό δείχνει την λογική στην οποία θέλει να κινηθεί η ομάδα τα επόμενα χρόνια, έχοντας στην άκρη του πάγκο έναν άνθρωπο που μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες του παρελθόντος.

Η θέση «1» σε παίκτη του Ολυμπιακού; 

Την ίδια στιγμή το βασικό πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι Πράσινοι από τη φυγή του Νικ Καλάθη είναι η θέση του play maker, μιας και τη φετινή χρονιά το ζήτημα δεν έχει λυθεί. Από την μια η παρουσία του Ουόλτερς μπορεί να δίνει λύσεις, όμως και πάλι δεν είναι αυτός που μπορεί να τραβήξει το... κουπί σε μεγάλη διάρκεια, ενώ οι αρκετοί τραυματισμοί δημιουργούν ζητήματα, την ώρα που ο Λι έδειξε σε πολλές περιπτώσεις να δίνει λύσεις, όμως θα μπορούσε να κάνει περισσότερα, έχοντας στο πλάι του έναν παίκτη από το... πάνω ράφι.

«Βόμβα» με Καλάθη στον ΠΑΟ - Η πρώτη μεταγραφή... Λάσο

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το Τριφύλλι ο πρώτος στόχος για τη θέση «1» φαίνεται να έχει κλειδώσει και μάλιστα να αφορά παίκτη που έχει περάσει από τη χώρα μας και μάλιστα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ποιος είναι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκεται στην Βασίλισσα από το 2021, μετράει τη φετινή χρονιά 6 πόντους στην Euroleague, μετρώντας παράλληλα 2 ασίστ και 1,6 ριμπάουντ, είναι μια ιδανική λύση για το Τριφύλλι για τη θέση που... πονάει μιας και έχει δείξει στο παρελθόν πως μπορεί να... κουμαντάρει ιδανικά, ενώ εκτελεί και τις στιγμές που πρέπει.  

O 28χρονος Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού / Φωτογραφία από AP, Mark Humphrey

Ο 28χρονος έχει εμπειρία τόσο από Ευρώπη, έχοντας παίξει σε Παρτιζάν, Ολυμπιακό, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και από το ΝΒΑ, έχοντας ένα μικρό πέρασμα από τους Γιούτα Τζαζ. Φαίνεται λοιπόν από τις πρώτες κι όλας επιλογές που γίνονται γνωστές πως ο Παναθηναϊκός έχει βάλει σαν στόχο την επιστροφή στην... κανονικότητα και αυτό που απομένει είναι να δούμε τελικά αν οι όποιες πληροφορίες γίνουν και... πράξη αλλάζοντας το... κουμπί στον Εξάστερο και επαναφέροντάς τον εκεί που περιμένουν οι φίλοι του.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top