Πόλο: Στους 8 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οι εθνικές ομάδες ανδρών - γυναικών

Πήραν την πρωτιά στον όμιλό τους 

Με επιτυχίες προχώρησαν οι εθνικές ομάδες πόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και έφτασαν απευθείας στα προημιτελικά.     

Χθες, χάρη σε γκολ της Ειρήνης Νίνου, δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών νίκησε 15-4 τη Γαλλία στο Ζέγκεντ και μαζί πήρε την πρώτη θέση του Δ΄ ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης. 

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Λιποθύμησε αθλήτρια μέσα στο νερό

Με τη νίκη αυτή το συγκρότημα της Αλεξίας Καμμένου περνάει απευθείας στην οκτάδα και πλέον θα πάει στη Βουδαπέστη για τον μεγάλο προημιτελικό της Τρίτης (28/6). 

Πρόκρισγη και για την εθνική ομάδα ανδρών στην υδατοσφαίριση 

Σήμερα, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών αξιοποίησε το «δώρο» που της έκανε νωρίτερα η Ιαπωνία, κοντράροντας στα ίσια για ένα ημίχρονο την Κροατία, και «σφράγισε» την πρώτη θέση στον Β΄ όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 16-8 της Γερμανίας και τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με την Κροατία, χάρη στη μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων με την οποία νίκησε τους Ασιάτες (+11 έναντι +8).

Η ελληνική ομάδα θα ταξιδέψει στη Βουδαπέστη και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον προημιτελικό της Τετάρτης (29/6). Αυτός θα είναι πιθανότατα οι ΗΠΑ, που νίκησαν απόψε 14-9 την Αυστραλία
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top