Δ. Γιαννακόπουλος: Ανακοίνωσε την επιστροφή του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός 

Η εξεύρεση προπονητή η επόμενη κίνηση για το «τριφύλλι» στο μπάσκετ

   
Την επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα του μπασκετικού Παναθηναϊκού προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Mπάσκετ: Kαταιγιστικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Σε ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει συγκεκριμένα ο Δ. Γιαννακόπουλος για την επιστροφή του στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:    

«Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μια-δυο αποτυχίες, πόσο δε ως Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι. Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από τη θέση του.

Αυτά όμως είναι παρελθόν. Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό, πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε.

Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα. Να είναι όλοι σίγουροι γι' αυτό. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες η επόμενη κίνηση  του κ. Γιαννακόπουλου είναι η επιλογή τιυ  προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top