Διάσημοι παίζουν μπάλα για τον μικρό Γιαννάκη

Ο μικρός γεννήθηκε πρόωρα με εγκεφαλική παράλυση

Μικρός Γιαννάκης

Αύριο  Τετάρτη  στις 17:00 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Θεοδωρικάκος, μαζί με Κιάμο, Φραγκούλη, Τριαντάφυλλο, Αδαμαντίδη, Δομάζο, Σαραβάκο, Καραγκούνη, Σαργκάνη και πολλούς άλλους θα παίξουν μπάλα για καλό σκοπό. 

H UEFA ακύρωσε τις πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον των 12 «ανταρτών»

Είναι φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης στην οδό Χρυσάφη, για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Γιαννάκη Βολιώτη, που πρέπει να υποβληθεί σύντομα σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Ο μικρός Γιαννάκης γεννήθηκε πρόωρα με εγκεφαλική παράλυση

Γεννήθηκε πρόωρα με εγκεφαλική παράλυση-σπαστική τετραπληγία και νοητική υστέρηση και έχει ήδη υποβληθεί σε 3 εγχειρήσεις, που παρά τα αρνητικά προγνωστικά έχουν βελτιώσει κατά πολύ την κατάστασή του και χρειάζεται ακόμη μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, για να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Προ ημερών ο Γιαννάκης επισκέφτηκε μαζί με τους γονείς του συνοδευόμενος από τον Αντώνη Γλύκα και τον Νίκο Γραμμένο τον Δήμαρχο Ηλιούπολης, Γιώργο Χατζηδάκη και συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί, υπό την  αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης, φιλανθρωπικός αγώνας στο γήπεδο της πόλης για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα.

Ο μικρός Γιαννάκης με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη

Ο αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ της ομάδας ποδοσφαίρου του Ομίλου Unesco Νοτίων Προαστίων, με υπεύθυνο τον κύριο Γλύκα, στην οποία συμμετέχουν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και της ομάδας που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία των κ.κ. Μάρκου Σεφερλή και Νίκου Γραμμένου που θα συμμετέχουν ηθοποιοί, τραγουδιστές και  γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης. 

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης έχει ήδη καλέσει προσωπικά, συμπολίτες καλλιτέχνες να συμμετάσχουν στην φιλανθρωπική αυτή δράση ενώ απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ευαίσθητο άνθρωπο, στους Βουλευτές του Νότιου Τομέα και στους Δημάρχους των γειτονικών Δήμων, σε όλη την τοπική κοινωνία, στις επιχειρήσεις της πόλης, στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, σε όλα τα σχολεία της πόλης και σε όλους τους πολίτες για να δώσουν όλοι μαζί μια νέα ευκαιρία στον Γιαννάκη να βελτιώσει την κινητικότητά του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top