Euro 2020: Ουαλία- Ελβετία 1-1

Η Ιταλία νίκησε χθες την Τουρκία 3-0

Ευro 2020

Με τον αγώνα της Δανίας κόντρα στην Φινλανδία που είναι σε εξέλιξη συνεχίζεται στο σημερινό πρόγραμμα του Euro. Νωρίτερα ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας Ουαλίας – Ελβετίας  δίνοντας αυτόματα μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στην Ιταλία που νίκησε στην πρεμιέρα  της διοργάνωσης την Τουρκία 3-0. 

Euro 2020: Κατέρρευσε ο ποδοσφαιριστής Κρίστιαν Έρικσεν

Ελβετία- Ουαλία 1-1 

Σε ένα πολύ γεμάτο από ευκαιρίες παιχνίδι η Ελβετία με την Ουαλία  έμειναν στο 1-1 στο Μπακού για τον 1ο όμιλο. 

Οι Ελβετοί ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με κορυφαίο τον Έμπολο που ήταν και ο σκόρερ του γκολ που τους έδωσε το προβάδισμα στις αρχές του δευτέρου μέρους. Οι Ου αλλοί αντέδρασαν στη συνέχεια και ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μουρ που τους έδωσε τον ένα βαθμό πάρα την πίεση που δέχθηκαν στο τέλος. Η πρεμιέρα αυτού του ομίλου έγινε χθες. 

Η Ιταλία νίκησε χθες την  Τουρκία 3-0 

Συνηθίζεται στην πρεμιέρα τα φαβορί να δυσκολεύονται να επικρατήσουν και αυτό έγινε με την Ιταλία μόνο για ένα ημίχρονο στο εναρκτήριο παιχνίδι του Euro  2021 με αντίπαλο την Τουρκία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σκούντρα Ατζούρα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ξεκλείδωσε την πολυπρόσωπη άμυνα των Τούρκων με το αυτογκόλ του Ντεμιρέλ και πέτυχε δυο ακόμη γκολ στην συνέχεια με τον Ιμοπμπιλέ και τον Ινσινιέ για να διαμορφωθεί το τελικό 3-0 που το πανηγύρισαν έξαλλοι οι Ιταλοί εντός και εκτός γηπέδου.

Το παιχνίδι Ρωσία- Βέλγιο στις 22:00 

Η σημερινή αγωνιστική ημέρα κλείνει με το δεύτερο παιχνιδιού του 2ου ομίλου στην αγία Πετρούπολη που αρχίζει στις δέκα το βράδυ με αντίπαλους την  Ρωσία και το Βέλγιο. Πρόκειται ασφαλώς για το πιο σημαντικό παιχνίδι του σημερινού προγράμματος αφού οι Ρώσοι είναι πάντα δυνατοί στην έδρα τους και οι Βέλγοι παρουσιάζονται από τα φαβορί για να πάνε ψηλά στη διοργάνωση. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top