Euroleague: «Διπλή» ήττα για τον Ολυμπιακό στο Κάουνας

«Γύρισε» το ματς με τρίποντες «βόμβες»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε χθες με 81-79 από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας και έχασε έδαφος για τη μάχη της οκτάδας. Οι Λιθουανοί έχουν πλέον και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους ερυθρόλευκους. 

Ο Ολυμπιακός έβαλε χθες στο Κάουνας τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του. Πώς αλλιώς να περιγράψει κανείς το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι προηγούνταν στο σκορ δύο λεπτά πριν το τέλος με επτά πόντους διαφορά (72-79), αλλά κατάφεραν μετά το άστοχο μπάσιμο του Mακίσικ που «έφαγε» τάπα από το... στεφάνι, να δεχθούν ένα σερί 9-0 και να χάσουν το ματς.

«Γύρισε» το ματς με τρίποντες «βόμβες»

Τα τρίποντα των Σπανούλη, Βεζένκοφ και Πρίντεζη, πέντε στο σύνολο, έδωσαν στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα την ψευδαίσθηση της νίκης, αφού το 67-60 υπέρ των γηπεδούχων, μετατράπηκε με επιμέρους σκορ 5-19 σε 72-79  υπερ. των φιλοξενούμενων.

Στο φινάλε, όμως, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα τα έκαναν όλα λάθος. Στην τελευταία φάση, ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε για φάουλ πάνω στον Σλούκα, που έχασε τη μπάλα και έδωσε το δικαίωμα στον Γουόκαπ να πετύχει το καλάθι της νίκης. Οι γηπεδούχοι είχαν να δώσουν φάουλ, ο πάγκος το ζήτησε, ο Γουόκαπ πιθανότατα το έκανε, αλλά οι διαιτητές δεν είδαν παράβαση.

Η ουσία είναι ότι η ήττα από την Ζαλγκίρις κόστισε διπλά στον Ολυμπιακό, αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Λιθουανούς υστερεί.   

Όλες οι ειδήσεις σήμερα  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top