Πάολο Ρόσι: Λήστεψαν το σπίτι του την ώρα της κηδείας

Οι διαρρήκτες έκλεψαν κοσμήματα και μετρητά

Το ιταλικό ποδόσφαιρο -κι όχι μόνο- θρηνεί για την απώλεια του Πάολο Ρόσι. Ο ήρωας της «σκουάντρα ατζούρα», ο επιθετικός που συμμετείχε σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα (1978, 1982, 1986) άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών. Τα τελευταία χρόνια έδινε «μάχη» με μία ασθένεια που τον ταλαιπώρησε πάρα πολύ.

Πέθανε σε ηλικία 64 ετών ο Πάολο Ρόσι

Ωστόσο, η σύζυγός του όταν έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του δε θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το ποια ήταν η κατάσταση της υγείας του πριν «φύγει» από τη ζωή.

Οι συγγενείς του εκλιπόντος πάντως εκτός από τον πόνο της μεγάλης απώλειας, ήρθαν αντιμέτωποι με ακόμη μια δυσάρεστη είδηση.

Την ώρα που γινόταν η κηδεία στη Βιντσέντζα, ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Ρόσι κι έκλεψαν κοσμήματα, μετρητά και ένα ρολόι που άνηκε στον Ιταλό Θρύλο. 

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ένας γείτονας αντιλήφθηκε λίγο αργότερα τη διάρρηξη, ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ η χήρα του Ρόσι, Φεντερίκα, ενημερώθηκε την ώρα που επέστρεφε από την κηδεία μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της. Μπαίνοντας μέσα στο σπίτι το είδε άνω κάτω και όταν κατάφερε να συνέλθει από το σοκ ξεκίνησε να συμαζεύει και παράλληλα να καταμετρά τις ζημιές και τα αντικείμενα που έλειπαν.

Μέχρι στιγμής ο δράστης ή οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Ο ήρωας της «σκουάντρα ατζούρα», ο επιθετικός που συμμετείχε σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα (1978, 1982, 1986)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top