Παναθηναϊκός: Κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή

Σε απομόνωση ο παίκτης, συνεχίζονται οι προπονήσεις

Παναθηναϊκός - κορωνοϊός

Θετικό κρούσμα στον κορωνοϊό βρέθηκε σε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που ανήκε στο γκρουπ των κομμένων μετά τη διενέργεια των τελευταίων τεστ. Σε απομόνωση ο παίκτης, συνεχίζονται οι προπονήσεις.

Για ποιον παίκτη ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός

Η διενέργεια τεστ για τον κορωνοϊό στον Παναθηναϊκό είχε ως αποτέλεσμα την εύρεση θετικού κρούσματος σε ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού. Ο παίκτης των πρασίνων (δεν κατονομάζεται, αλλά ανήκει στο γκρουπ των «κομμένων») βρίσκεται σε απομόνωση, ενώ οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται κανονικά. Μετά τη διαπίστωση του θετικού κρούσματος κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το υγειονομικό πρωτόκολλο διαδικασίες. Αξίζει, δε, να τονιστεί ότι παράλληλα με τις προπονήσεις όλοι οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε επαναλαμβανόμενα τεστ για τον κορωνοϊό. 

Παναθηναϊκός-μπάσκετ: Με Μπουρούση ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στα αποδυτήρια, ενώ το γκρουπ των κομμένων δεν έκανε προπόνηση την Παρασκευή γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Υπενθυμίζεται ότι θετικοί στον ιό βρέθηκαν παίκτες του Ολυμπιακού (Ρούμπεν Σεμέδο), του ΠΑΟΚ (δύο κρούσματα με τον Μίροσλαβ Στοχ να ανακοινώνει από μόνος του ότι ήταν ο ένας εξ αυτών) και του Παναιτωλικού (δύο, επίσης, κρούσματα). Τον Ιούλιο, κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η περασμένη σεζόν, κρούσμα είχε ανιχνευτεί και στην Ξάνθη (πριν από το ματς με τη Λαμία για τα playouts της Super League 1).

Πηγή: sport24

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top