«Κλείδωσε» την τέταρτη θέση η Τσέλσι

Ο Βλαχοδήμος έσωσε τη Μπενφίκα

Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε τη Νόριτς με 1-0 και είναι το καθαρό φαβορί για την τέταρτη θέση στην Αγγλία. Στην Ιταλία, η Αταλάντα συνεχίζει τις εκπληκτικές της εμφανίσεις που την έχουν φέρει στη δεύτερη θέση.  

Φτωχή μεν, πολύτιμη δε η νίκη της Τσέλσι επί της υποβιβασμένης Νόριτς με 1-0. Οι μπλε του Λονδίνου με το γκολ του Ζιρου στην εκπνοή του πρώτου μέρους πήραν το τρίποντο και έχουν πλέον αέρα τεσσάρων βαθμών από τους διώκτες τους στην μάχη για την έξοδο στο Champions League. 

Mε σπασμένα φρένα η Αταλάντα- Εξάρα στη Μπρέσια 

Η Ατάλαντα στην Ιταλία συνεχίζει τις μαγικές εμφανίσεις της που τα τελευταία δυο χρόνια την έχουν φέρει στο κλαμπ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Καμπιονάτο. Χθες συνέτριψε με 6-2 την Μπρέσια και ανέβηκε πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έξι πόντους πίσω από την Γιουβέντους. Τρία γκολ για την ομάδα του Μπέργκαμο πέτυχε ο ¨Πασάλιτς και από ένα οι Νε ρουν, Μαλινόσκι και Ζαπάτα. Για την Μπρέσια που απλά προσπάθησε να μην έχει εντελώς ρόλο κομπάρσου στο παιχνίδι σκόραραν οι Τορέγκοσα και Σπάλεκ. 

Έσωσε τη Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος

Σε χαμηλές ταχύτητες συνεχίζει να κινείται η Μπενφίκα στην Πορτογαλία αφού νίκησε δύσκολα 2-0 την Γκιμαράες με τα γκολ του Σικίνιο στο πρώτο μέρος και του Σεφέροβιτς τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας πάντως έσωσε αρκετές φορές την εστία των αετών από κάποιο γκολ. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top