Σάρωσαν οι αθλήτριες κολύμβησης Παπάζογλου και Πλατανιώτη

Κατάφεραν να πάρουν τέσσερα χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της OPEN κατηγορίας της καλλιτεχνικής κολύμβησης ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατάφερε να κατακτήσει για μια ακόμη φορά την πρωτιά και να αναδειχθεί πολυνίκης σύλλογος. 

Ο Σύλλογος του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης που είχε αθλήτριες σε όλα τα προγράμματα τα οποία είναι: Κόμπο, ελεύθερο ομαδικό , τεχνικό ομαδικό, ελεύθερο ντουέτο, τεχνικό ντουέτο, ελεύθερο σόλο, τεχνικό σόλο και highlight αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά ασυναγώνιστος ανάμεσα σε δύσκολους αντιπάλου.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή των αθλητριών του Ολυμπιακού ντουέτου Παπάζογλου Εβελίνα και Πλατανιώτη Ευαγγέλια οι οποίες κατάφεραν να πάρουν 4 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια. Η ομάδα έπειτα από αυτή τη σημαντική επιτυχία μπορεί να συγχαρεί τις 2 προπονήτριες της ομάδας (Βασιλική Και Ευγενία Καφετζή) οι οποίες με πολύ σκληρή αλλά και καθημερινή δουλειά κατάφεραν να προπονήσουν την ομάδα με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσει τη πρωτιά και να αναδειχθεί πολυνίκης. Συγχαρητήρια όμως θα πρέπει να δοθούν και στις αθλήτριες ,οι οποίες με ομαδική δουλειά κατάφεραν να πετύχουν πολλά.

Η ομάδα μετά την επιτυχία της θα θέσει ως στόχο για 2η φορά την πρωτιά στο διεθνές πρωτάθλημα, το όποιο θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη. Για μια ακόμη χρονιά ο σύλλογος θα διοργανώσει το 《hellas beetles cup》 στο οποίο θα παραβρεθούν περισσότερες από 300 αθλήτριες αλλά θα κάνουν και τα πρώτα τους βήματα και οι αθλητές του χώρου.

Βασικός στόχος της ομοσπονδιακής προπονήτριας Μαρίας Θηβαίου είναι οι ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο με βασικές αθλήτριες τις δύο προαναφερθείσες.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τις Ομοσπονδιακής προπονήτριας Μαρίας Θηβαιου και συνάμα τεχνικού συμβούλου της ομάδας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top