Σούπερ Λιγκ: Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ολυμπιακό

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ

Με τον αγώνα του Απόλλωνα κόντρα στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται απόψε η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Χθες ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ στη Τρίπολη ο Αστέρας πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς νικώντας τον Παναιτωλικό.  

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν την εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή. Ο δικέφαλος του βορρά με γκολ στην αρχή των δυο ημιχρόνων από τους Μαουρίτσιο και Ζαμπά επικράτησε 2-0 των πρασίνων έφτασε  τους 61 βαθμούς και συνεχίζει αήττητος τη πορεία του για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. 

Καθοριστική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πήρε ο Αστέρας Τρίπολης που επιβλήθηκε 3-0 του Παναιτωλικού. Ο Βαλιέντε και ο Ιγγλεσίας έδωσαν προβάδισμα δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα της Τρίπολης. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Φερνάντεζ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Αστέρα. Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Τρίπολης έφτασε τους 25 πόντους και ανέβηκε στην 11η θέση. ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε έβδομος με 30 πόντους.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top