Ναζιστικές σημαίες στον αγώνα της Εθνικής με την Εσθονία

Εικόνες ντροπής

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στον χθεσινό αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου κόντρα στην Εσθονία.  Φίλαθλοι -αν μπορεί κανείς να τους αποκαλέσει έτσι- χαιρέτησαν ναζιστικά, ενώ έκαψαν και μια τουρκική σημαία. 

Δεν έχουν προηγούμενο αυτές οι εξοργιστικές εικόνες που κάνουν το γύρω του κόσμου και εκθέτουν την χώρα μας. Δέκα δεκαπέντε υποστηρικτές των ναζί, δείτε τους  εδώ  να χαιρετούν ναζιστικά στον χθεσινό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας. 

Μαυροντυμένοι με full face  για να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους  κρατούν  τη σημαία  με το λευκό σύμβολο, τον μαύρο Ήλιο των SS και τους ποδοσφαιριστές τόσο  του αντιπροσωπευτικού μας  συγκροτήματος, όσο και την Εσθονίας να παρακολουθούν αποσβολωμένοι  να καίνε την τούρκικη σημαία.   

Αυτή η σημαία,  ο  "Μαύρος Ήλιος" έχει συνδεθεί με τα SS και τον Χάινριχ Χίμλερ, τον ανώτατο αρχηγό,   ιθύνοντα νου  και  αυτουργό του Ολοκαυτώματος. Ο "Μαύρος Ήλιος" με τις 12 ακτίνες δεσπόζει στο μωσαϊκό του πύργου Βέβελσμπουργκ, στη βόρεια Γερμανία το οποίο   είχε μετατρέψει το 1933 ο Χίμλερ σε άντρο της γκεστάπο. 
 

Οι κάμερες ασφαλείας  του Ολυμπιακού σταδίου έχει καταγράψει τα πρόσωπα αυτών τους και αναμένεται η εισαγγελική παρέμβαση.  

Επίσης η χώρα μας  κινδυνεύει με καμπάνα από την  UEFA  η οποία  έχει ζητήσει  από τις  εθνικές αντιπροσωπείες  τον εντοπισμό και την καταπολέμηση του ρατσισμού και των ρατσιστικών συμβόλων.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top