Eπιστροφή στα «πέτρινα χρόνια» για την Εθνική Ελλάδος

Ήττα με 1- 0 από την Εσθονία

Στην τρίτη θέση του δεύτερου ομίλου του Νέσιονς Λίγκ τερμάτισε η Εθνική ομάδα μετά την εντός έδρας ήττα με 1- 0 από την Εσθονία. Ο προβληματισμός είναι πλέον έντονος μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. 

Με ήττα και απογοητευτική εμφάνιση ολοκλήρωσε η Εθνική Ελλάδος την παρουσία της στο Νέσιονς Λιγκ. Η Εσθονία νίκησε 1-0 στο άδειο ΟΑΚΑ καθώς για μια ακόμη φορά η ελληνική ομάδα έδειξε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο.

Πλέον ο προβληματισμός για το μέλλον της εθνικής είναι μεγάλος, αφού ούτε η αλλαγή προπονητή δείχνει να φέρνει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Η τρίτη θέση στον όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Νέσιονς Λιγκ με αντιπάλους τη Φινλανδία και την Εσθονία αποδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την κακή εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μάλιστα η ήττα από την Εσθονία μας φέρνει στον 4ο γκρουπ δυναμικότητας της κλήρωσης για τα προκριματικά του Euro του 2020 που θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου, γεγονός που σημαίνει ότι θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη η προσπάθεια να προκριθεί η Εθνική Ελλάδος στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top