Σάρι: «Να ξαναφέρουμε τη χαρά στο παιχνίδι της Τσέλσι»

Τι απάντησε στις φήμες για τις αποχωρήσεις παικτών

Μαουρίτσιο Σάρι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι παρουσιάστηκε από την Τσέλσι και εξέφρασε την επιθυμία να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα αποδίδει πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. 

«Είναι μια δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα συναρπαστική πρόκληση. Εδώ βρίσκονται οι καλύτεροι προπονητές και παίκτες του κόσμου. Η Premier League είναι πιο δύσκολη από τη Serie A αυτή τη στιγμή. Θεωρώ σημαντικό να το διασκεδάζει η ομάδα, αν το κάνει εκείνη, θα το χαρεί και ο κόσμος. Θα πρέπει να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Να ξαναφέρουμε τη χαρά στο παιχνίδι της Τσέλσι», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός. 

Όσο για τις φήμες περί αποχώρησης παικτών όπως οι Αζάρ, Κουρτουά και Γουίλιαν, είπε: «Θα θέλαμε να κρατήσουμε όλους τους καλούς μας παίκτες. Αυτό θέλει ο κάθε προπονητής, αλλά και κάθε σύλλογος. Αλλά πάντα πρέπει να βλέπεις πώς πάει η μεταγραφική αγορά. Προσωπικά νιώθω περισσότερο προπονητής παρά μάνατζερ. Είμαι ίσως από τους λίγους προπονητές που βαριούνται στην περίοδο των μεταγραφών. Δεν θέλω να μιλώ γι’ αυτή και δεν με ενδιαφέρει τόσο. Δουλειά μας σαν προπονητές είναι να βελτιώνουμε τους παίκτες που έχουμε». 

Τέλος, για τις θέσεις που θέλει να ενισχυθούν οι «μπλε», είπε: «Δεν μπορώ να πω ονόματα. Μίλησα με τη διοίκηση και σε πρώτη φάση πιστεύω πως μας λείπει λίγη ποιότητα για να παίξουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο. Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα δούμε ποιος είναι ο τρόπος παιχνιδιού που μας ταιριάζει. Θα πρέπει να προσαρμοστώ στην Τσέλσι και τους διαθέσιμους παίκτες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top