Ο Mπογέ ντύνεται στα κιτρινόμαυρα

 Ο Ολυμπιακός επιμένει για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Γουίλιαν Αράο

Ο Αργεντινός επιθετικός Λούκας Μπογέ, προβάρει την φανέλα της ΑΕΚ και  όλα δείχνουν στις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί και επίσημα  ο δανεισμός του από την Τορίνο.

Στη  συνέχεια την σκυτάλη αναμένεται να  πάρουν ο Πόνσε και ο Άλεφ, διευκολύνοντας το σχεδιασμό του  Μαρίνου Ουζουνίδη ενόψει της νέες σεζόν. 
 
Τη ίδια ώρα κορυφώνεται η διαμάχη με τον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο καθώς  οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με προσφυγή στην προσφυγή της ΑΕΚ , ζητώντας απαγόρευση μεταγραφών για τους πρωταθλητές για δυο σεζόν.


Στα μεταγραφικά  ο Ολυμπιακός επιμένει για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Γουίλιαν Αράο, ενώ  στην πόρτα της εξόδου  είναι ο ΟΦΕ για τον οποία ενδιαφέρεται η Γάνδη.

Διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό σε πρώτο πλάνο παραμένουν τα διοικητικά  της ΠΑΕ καθώς η παρουσία του ταϊλανδού επιχειρηματία  Παϊρότζ, Πιεγκμπσονάτ στην Αθηνά σηματοδοτεί εξελίξεις…

Στα προκριματικά του Champions League  αίσθηση προκάλεσε ο αποκλεισμός  του ΑΠΟΕΛ από την λιθουανική Σούντοβα. Οι κύπριοι νίκησαν 1-0 αλλά στον πρώτο αγώνα ηττήθηκαν με 3-1  Μετά τη λήξη του αγώνα ξέσπασαν επεισόδια στην εξάδα που φιλοξενούνται οι οργανωμένοι οπαδοί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top