Ο Γιουσέιν Μπολτ κάνει διακοπές στη Μύκονο!

Δείτε το video

O «άνθρωπος-αστραπή» Γιουσέιν Μπόλτ διασκεδάζει σε κοσμικό beach bar στη Μύκονο και συγκεκριμένα στον Scorpio, όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live Tv, που μόλις κυκλοφόρησε. Ο Τζαμαϊκανός κορυφαίος σπρίντερ που έγραψε Ιστορία με τα ρεκόρ που σημείωσε στα 100 και 200 μέτρα, εδώ και λίγες ημέρες κάνει διακοπές στο νησί των ανέμων.

Μετά την τελευταία κούρσα που έτρεξε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, ο αθλητής που έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο γρήγορος άνθρωπος του πλανήτη, απολαμβάνει τις διακοπές του στο ελληνικό κοσμοπολίτικο νησί.

Παρά τον άδοξο τρόπο, με τον οποίο ολοκλήρωσε την καριέρα του, εξαιτίας θλάσης που έπαθε και δεν κατάφερε να τερματίσει, ο Μπολτ φαίνεται ιδιαίτερα ευδιάθετος και να έχει διάθεση να ζήσει καλοκαιρινές περιπέτειες.

Στο βίντεο του Mykonos Live Tv, ο Μπολτ κρατώντας ένα ποτήρι με ποτό στο χέρι, φαίνεται να χορεύει, περιτριγυρισμένος από εντυπωσιακές γυναίκες. Η παρουσία του Μπολτ στο νησί των ανέμων έγινε γνωστή όταν ο διάσημος αθλητής πόσταρε μία φωτογραφία στο Instagram από τις διακοπές του. 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top