Παρέλαση αστέρων στα Ελληνικά νησιά! Χιου Τζάκμαν, Ζιντενίν Ζιντάν και άλλοι πολλοί απολαμβάνουν τις ομορφιές της χώρας μας

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Ελούντα - Πρώτη ανάρτηση 24-06-2017 20:20

Τη χώρα μας για να κάνουν τις διακοπές τους επέλεξαν πολλοί διάσημοι αστέρες.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασαν στιγμές χαλάρωσης στην Αθήνα, ενώ ο Ζιντάν αναχώρησε με την οικογένειά του για την Κρήτη όπου γιόρτασε εκεί τα γενέθλιά του.

Ο προπονητής της Ρεάλ έγινε 45 ετών και διασκέδασε με την σύζυγο και τους τέσσερις γιους του στην Ελούντα.

Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μία φωτογραφία από εστιατόριο της Ελούντας.O άσος της Μαντσεστερ και της Εθνικης Αγγλιας Γουέιν Ρούνει επέλεξε  την Μύκονο ..Μαζί με τη σύζυγο του βρίσκονται στο νησι και όσο και αν προσπάθησαν δεν πέρασαν απαρατήρητοι .Θαυμαστές του διεθνή  ασου ζητούν  να φωτογραφηθούν μαζί του και εκείνος δεν χαλά σε κανέναν  χατήρι ..

Στη Μυκονο βρίσκεται για διακοπές και ο ολλανδός ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε Ρόμπιν Φαν Φέρσι  που έπαιζε μάλιστα ....τάβλι στην παραλία με ΄Eλληνα φίλο του ...

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται και ο Φραντσέσκο Τοτι με τη συζυγο Ιλάρι να κλέβει στην παραλία την παράσταση. Στην Αντίπαρο βρίσκεται εδώ και δυο ημέρες ο Χιου Τζάκμαν .Φιλοξενείται σε σπίτι Έλληνα φΊλου του και φωτογραφίζεται με κατοίκους του νησιού .Ο αστέρας του Χόλυγουντ αποφεύγει να κυκλοφορεί την ημέρα λόγω του προβλήματος με τον καρκίνο του δέρματος που αντιμετωπίζει και κάνει βόλτες στο νησί κυρίως τη νύχτα.

Στη Σκόπελο  εντόπισε ο τηλεοπτικός φακός   την Γκόλτεν Χοουν  και τον  Κερτ Ράσελ .Με βάση τη Σκιάθο όπως κάθε χρόνο το διάσημο ζευγάρι με το σκάφος του  απολαμβάνει τις Σποράδες ...και διατηρεί  εξαιρετικές σχέσεις με τους κατοίκους.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top