Super League: Στο Champions League η ΑΕΚ με βοήθεια... Παναθηναϊκού

Δείτε τα σκορ

Super League: Στο Champions League η ΑΕΚ με βοήθεια... Παναθηναϊκού

Η ΑΕΚ επιστρέφει στο Champions League μετά την πρώτη θέση που κατάκτησε στα πλέι οφ νικώντας 2-1 τον Πανιώνιο, αλλά οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Παναθηναϊκό για το 3-2 στην Τούμπα, που άφησε τον ΠΑΟΚ στα... κρύα του λουτρού.

Ο αγώνας της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ στη Νέα Σμύρνη ήταν «ανοιχτός» από τα πρώτα λεπτά, με την Ένωση να επιζητά από την αρχή το γκολ αλλά τους «κυανέρυθρους» να παίρνουν το προβάδισμα.

Ήταν το 21ο λεπτό λοιπόν, όταν σε επίθεση των γηπεδούχων ο Μπεν βρήκε τον Μασούρα, ο οποίος με σουτ στη γωνία του Ανέστη έγραψε το 1-0.

Στο 26΄ ο πολύ δραστήριος Μπεν απείλησε ξανά την εστία της ΑΕΚ με δυνατό σουτ, αλλά ο γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων» απέκρουσε σε κόρνερ.

Παρά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκε, η ΑΕΚ έφτασε στο 1-1 στο 34΄ με τον Μάνταλο να πλασάρει τον Γιαννιώτη, ύστερα από ωραία εφαρμογή του «1 - 2» με τον Αραούχο.

Τα δεδομένα στο δεύτερο μέρος άλλαξαν μετά την αποβολή του Μπεν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 57΄, όμως στο 64΄ η ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς ο Χριστοδουλόπουλος είδε απευθείας κόκκινη κάρτα, επειδή κάτι είπε στον βοηθό.

Η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αραούχο στο 75΄, με τον Αργεντινό να πλασάρει άουτ σε τετ  α τετ με τον Γιαννιώτη, όμως ο Λατίνος άσος, που έκανε το τελευταίο παιχνίδι του με την Ένωση καθώς επιστρέφει στη Λας Πάλμας, έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του στο 81΄, γράφοντας με κεφαλιά το τελικό 1-2.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top