Europa League: Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεκδικούν το τρόπαιο

Στη... σκιά του τρομοκρατικού χτυπήματος

Europa League: Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεκδικούν το τρόπαιο

Στη... σκιά του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Μάντσεστερ, Άγιαξ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεκδικήσουν απόψε στη Στοκχόλμη το τρόπαιο του Europa League.

Δύο από τις παραδοσιακές δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα δώσουν μάχη απόψε στη «Friends Arena», στον πρώτο από τους δύο τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA.

Σε έναν τελικό δεν χωρούν προγνωστικά, οπότε ούτε στο σημερινό μπορεί να μπει κανείς ότι κάποια από τις δύο ομάδες έχει μεγάλο προβάδισμα.  

Από τη μία η Γιουνάιτεντ, απούσα εδώ και 4 χρόνια από καταληκτικό αγώνα, με περισσότερη εμπειρία και «δίψα» για έναν ευρωπαϊκό τίτλο, από την άλλη ο Άγιαξ, που για τελευταία φορά βρέθηκε σε τελικό στη δεκαετία του 1990, με διάθεση και πάθος από τα «πιτσιρίκια» του Μπος να ξαναβρεθεί στην κορυφή. Το ποιοςε θα «σηκώσει την κούπα» θα το μάθουμε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ή, αν χρειαστεί κάτι περισσότερο λίγο αργότερα...

Θα τα καταφέρει άραγε η πιο νεανική ομάδα που έχει εμφανιστεί ποτέ σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή, ο Ζοζέ Μουρίνιο στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο των «μπέμπηδων» θα βγάλει γι΄ άλλη μια φορά το «μαγικό του ραβδάκι;» Αυτό θα το γνωρίζουμε το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ο αγώνας αρχίζει στις 21:45 με διπλή τηλεοπτική μετάδοση (Cosmote Sport 1 και ΕΡΤ 1/ΕΡΤ HD).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top