Πρωταθλητές με...ΔΑΝΕΙΚΑ- Ξεχασμένοι από την πολιτεία

Επέστρεψαν στην Ελλάδα ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλούση

Στην χώρα μας έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλούση, μετά τις επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης του Μπακού. Οι Έλληνες αθλητές, όμως, μίλησαν και για το πώς πήγαν στην διοργάνωση και, για να είμαστε πιο κατανοητοί, πήγαν με δανεικά!

Είναι οι δυο όψεις του νομίσματος. Από την μια, οι θεατές στο Μπακού χορεύουν ζορμπά σε ρυθμούς Λευτέρη Πετρούνια. Από την άλλη, ο κορυφαίος στο αγώνισμα των κρίκων, μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές, δεν νιώθουν απλώς, αλλά είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία.

Είχε προηγηθεί ο «διάλογος» μέσω των social media του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του χρυσού Ολυμπιονίκη. «Ακόμα μία διάκριση από τον Λ. Πετρούνια που συνεχίζει να μας προσφέρει μοναδικές χαρές. Συγχαρητήρια για το χρυσό στο παγκόσμιο της ενόργανης!» έγραψε ο Πρωθυπουργός, για να λάβει από τον αθλητή την αφοπλιστική απάντηση: «Ευχαριστώ πολύ, το ενδιαφέρον σας με τιμά. Πιστέψτε με ότι εάν μας βοηθήσετε περισσότερο (γνωρίζοντας τη δυσκολία των καιρών) θα καμαρώσετε πολλούς περισσότερους».

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο κατέλαβε την πρωτιά. Εκτέλεσε το πρόγραμμα του εξαιρετικά κι ανέβηκε με την ελληνική σημαία στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Λίγες μόνον ώρες μετά το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια, στο βάθρο των νικητών ανέβηκε και η Βασιλική Μιλούση, κρεμώντας στο στήθος της το ασημένιο μετάλλιο.

Επόμενος σταθμός ειναι το παγκόσμιο κύπελλο στη Ντόχα. Ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε ότι εκείνος θα πάει, γιατί έχει χορηγούς. Τι θα γίνει, όμως, με τους υπόλοιπους αθλητές;

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top