Ματαιώθηκε η συνάντηση FIFA/UEFA με τις ΠΑΕ

Στον Κοντονή ο Κουτσοκούμνης

Ματαιώθηκε η συνάντηση FIFA/UEFA με τις ΠΑΕ
Σε μια ακόμα κίνηση που δεν έχει προηγούμενο στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά δρώμενα προχώρησε η ΕΠΟ.

Οπως έγινε γνωστό, η συνάντηση που επρόκειτο να γίνει στις 11:00 ανάμεσα σε αντιπροσωπεία των FIFA και UEFA με εκπροσώπους των ΠΑΕ, ματαιώθηκε, καθώς μόλις μισή (!) ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη, ο Γιώργος Γκιρτζίκης ενημέρωσε τους Ελληνες παράγοντες πως η συνάντηση δεν θα διεξαχθεί.

Οπως είναι φυσικό, οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ αιφνιδιάσθηκαν αλλά και δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους για την συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ από την πλευρά τους, οι παράγοντες της FIFA και της UEFA, αναχώρησαν για να συναντηθούν εκ νέου με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή
.

Λίγο αργότερα η ΕΠΟ σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε τη δική της έκδοση για τον λόγο ματαίωσης και στάθηκε σε δύο λόγους:

1. Να προστατευτεί η εκκρεμούσα διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου της λίγκας κατά τη γενική συνέλευσή της στις 31/8/2016.

2. Να μην μετατραπεί η κορυφαία αυτή συνάντηση σε πεδίο αντιπαράθεσης και εκλογικής αναμέτρησης μεταξύ εκπροσώπων των ΠΑΕ, βάσει σχεδίου που είχε προετοιμαστεί και προγραμματιστεί προς εκτέλεση από συγκεκριμένα κέντρα.

Στην συνέχεια οι παράγοντες της FIFA και της UEFA είχαν συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, η οποία κράτησε λίγη ώρα και κατά την αποχώρηση τους δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις. Πλέον τα μπαλάκι βρίσκεται στα «χέρια» της ΕΠΟ και στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής που είναι προγραμματισμένη στις 15:00. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top