ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος μαθαίνουν τους αντιπάλους τους

Τι θα δείξει η κληρωτίδα σε Champions και Εuropa League

ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος μαθαίνουν τους αντιπάλους τους
Ο Παναθηναϊκός μαθαίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (13:00) τον αντίπαλό του στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως και οι ΠΑΟΚ, Ατρόμητος (14:00) στον αντίστοιχο γύρο του Europa League.


Οι «πράσινοι» θα είναι στους αδύναμους στο γκρουπ των μη πρωταθλητών και θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Σαχτάρ, Άγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπριζ και Μονακό.

Οι πρώτοι αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου θα γίνουν στις 28-29 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί στις 4-5 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι οι νικητές σε αυτή τη φάση προκρίνονται στα play-0ff του Champion League, ενώ οι ηττημένοι στα play-off του Europa League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο

Μία ώρα μετά (14:00) θα γίνει η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League όπου Ατρόμητος και ΠΑΟΚ (εφόσον περάσει το εμπόδιο της Λοκομοτίβα) θα μάθουν τους αντιπάλους τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει τοποθετηθεί στους ισχυρούς του 2ου γκρουπ κλήρωσης και εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Λοκομοτίβα θα αντιμετωπίσει μια εκ των Γιάμπλονετς, Τάργκου Μούρες ή έναν από τους νικητές των αγώνων Σλασκ Βρότσλαβ-Γκέτεμποργκ, Σκόντο Ρίγα-Ντέμπρετσεν, Σπάρτακ Τρνάβα-Λίνφιλντ, Βαντούζ-Νέμε Κάλιου.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχει τοποθετηθεί στους ισχυρούς του 4ου γκρουπ κλήρωσης και θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Κιριάτ Σμόνα ή έναν από τους νικητές των αγώνων Ίνβερνές-Άστρα, ΑΙΚ-Σιράκ, Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ- Βόλφσμπεργκερ, Φερεντσβάρος-Ζελιέζνιτσαρ, Τσουκαρίτσκι-Γκαμπάλα.

Οι πρώτες αγώνες για τον 3ο προκριματικό γύρο θα γίνουν στις 30 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά (6 Αυγούστου).
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top